2777
2789
عنوان

بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 12492 بازدید | 42 پست
بله .6 سالشه .من وقتی شبا اینطوری میشم از ترس جیغ میزنم دخترم از خواب بیدار میشه و میترسع   &nb ...

ایشالله درست بشی عزیزم سعی کن تنها نخوابی نزدیک شوهرت وقتی نیست نزدیک دخترت بخواب من یکی کنارم بودنی نمیوفته

عزیزم من شنیدم اولا به پهلو بخوابی این اتفاق نمیفته وقتی طاق باز و به پشت بخوابی بیشتر اتفاق میفته.بعدش هم اگه تو اون حالت سعی کنی انگشتت رو تکون بدی بیدار میشی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا از چیه.خدا میدونه.ولی من خونمون رو عوض کردیم خوب شد.اون خونمون قبل ما جاریم میشست.نمیدونم ربطی داشت یا نه.ولی خب اینجوری شد دیگه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ظهرا اینجوری میشی یا این حالت شبا برات پیش می یاد؟

فقط ظهر اگه زیاد بخوابم .بیشترم زمستونا.انگار اعصاب ادم تو زمستون ضعیف تره چون اب و هوا ابریه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نمیدونم والا از چیه.خدا میدونه.ولی من خونمون رو عوض کردیم خوب شد.اون خونمون قبل ما جاریم میشست.نمیدو ...

رفتم پیش یه روحانی .میگفت اصلا قبرستون نرو .ولی به خطر فوت مامانم میرم