2777
2789
عنوان

تربیت بچه.صالح بودنش.جامعه سالم

80 بازدید | 7 پست

اینروزا زیاد تایپیک حجاب و خیانت و صیغه و ... زده میشه...

میگیم چرا مردها و زنهامون بد شدن؟

چرا پسرها و دخترهامون بی حیا شدن؟

اغلب هم اخرش دعوامیشه تعطیل میشه...

یه موضوعی هست که خیلی مهمه و اثرگذار روی تربیت بچه ... اونم نون حلاله.

باورکنید خیلی مهمه ... اینکه توکارمون دروغ و دغل نباشه.

جنس بنجلو ... تقلبیو بعنوان جنس اصلی نفروشیم...

کم فروشی نکنیم ...

خیلی مصادیق داره نمیشه گفت...

یه موضوع دیگه تو تربیت پسرها بیشتر باید دقت بشه ... اغلب حتی خانواده هایی مذهبی که خیلی به دختراشون گیر میدن ... پسرشونو پررو بار میارن . اگر پسرشون دختربازی هم کنه مهم نیس براشون . ولی اگربفهمن دخترشون پا کج گذاشته ... واویلاست.

خلاصه ... اول ازهمه درامد حلال و پاک داشتن ... بعد تربیت مهمه.مراقب خودمون و نسلی که بوجود میاریم باشیم👌👌👌👌👌

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز یه کار اداری داشتم خانمی که باید کارمو میکرد بلند شد رفت دستشویی تا چهل دقیقه نیومد اینم مصداق پایمال کردن حق ارباب رجوع و کار دزدیه آدم باید خیلی حواسش باشه پولش حلال باشه.

دیروز یه کار اداری داشتم خانمی که باید کارمو میکرد بلند شد رفت دستشویی تا چهل دقیقه نیومد اینم مصداق ...

هی خدا دقیقا 

من۲هفته واسه کارهای فارغ التحصیلی میرفتم بخش اداری دانشگاه 

ساعت۷:۳۰شروع کارشون بود ۹:۳۰تشریف میوردن تا۱۱:۳۰بعد به اسم نماز تعطیل میکردن میرفتن در حالی که باید تا ساعت۲میموندن 😒😒

حالا جالبه ب اسم نماز در میرفتن ولی در نمازخونه قفل  بود همیشه 😏😏

تااینکه خدا خواست استاد خودمون رییس دانشگاه شد و خبر کارای آقایون و خانما بهش رسید😂😂ساعت۷تشریف مبوردن تا۲:۳۰جرات نمیکردن تکون بخورن درستشون کرد

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
دیروز یه کار اداری داشتم خانمی که باید کارمو میکرد بلند شد رفت دستشویی تا چهل دقیقه نیومد اینم مصداق ...

دقیقا.متاسفانه اکثر کارای اداری اینطور سده.بخصوص تو بانکها😣😣😣

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
بحث اعتقاداتو کاری ندارم ولی با بقیش کاملا موافقم 

عزیزم اصلا اعتقادات به کنار.توهمین جوامع پیشرفته خیلی به راستگویی درکارشون اهمیت میدن و رمز موفقیتشون همینه.همینطور احترام به ارباب رجوع . 

کلا بیشتر به وجدان ادمها مربوطه تا دینشون