2777
2789

همسرم از سرکار که میاد می شینه پای تلویزیون و فیلم و سریال نگاه می کنه من خیلی لجم میگیره دوست دارم به من توجه کنه!

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

خب برو کنارش بشین  . یه چای بزار یه میوه بشینین با هم ببینین.  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه معمولا باهم میبینیم...

ولی چند روز پیش بعد ناهار بهش گفتم بریم؟ تو اتاق بخوابیم پای تلوزیون اذیتم گفت میخوام این فیلم تموم شه تو برو منم اومدم تو اتاق با جیغ🤤 گفتم بهتره درک نیا فدااااای سرم نیا بشین 😐پای تلوزیون بعدم درو اتاقو قبل کردم😐

دیدم تلوزیون 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

من اصلا تی وی روشن نمیکنم، ولی از لحظه ای که شوهرم میاد روشن و جلوش، منم چای و میوه و تنقلات میارم باهم می خوریم و حرف میزنیم اون تی وی نگاه میکنه بازم من نگاه نمیکنم روم به شوهرمه

نه معمولا باهم میبینیم... ولی چند روز پیش بعد ناهار بهش گفتم بریم؟ تو اتاق بخوابیم پای تلوزیون اذیت ...

چي شد ؟؟ 🤯😳

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه