2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

94 بازدید | 16 پست

بچها 24 شهریور سالگرد ازدواجمونه چون میفته محرم میخوام زودتر سالگرد بگیرم به نظرتون چیکار کنم ؟؟

نمیخوام هزینه هم زیاد باشه تازه 15 شهریورم اثا کشی دارم 

ایده لدفن هر کی داره بگه مرسی عشقووولیااام

دونه انارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اع سالگرد ازدواج منم ۲۸ شهریوره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اگه مطمئن نیستی همسرتم همینقد ذوق و شوق داره خیلی انرژی نزار یه موقع میخوره تو ذوقت😃 یه رستوران جذاب پیدا کن برین شام بخورین یه چرخی بزنین یه کادوی کوچیکم بگیرین برا هم، سالگرد ازدواجتونم مبارک پیشاپیش😊

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
اخه من اولین ساله دوست دارم یه جشن کوچیک بگیرم

اخا ن ديك برا من دوميه

عههه الان يادم اومد سال قبل هم هيچ كاري نكرديم فقط ب مناسبتش دوتايي رفتيم مسافرت

يني منم بفكرباشم؟

مبارک باشه، استارتر جون ۲۴ شهریور سالگرد ازدواج منم هست، ولی با این تفاوت که هفتمی، پارسال تقریبا یه سالگرد خوب گرفتم، امسال چون حامله هستم خیلی دوست داشتم یه کوچولو بگیرم اخرین سالگرد ۲ نفره بودن، ولیبه قول شما  تو محرم منم یه اخلاقی دارم باید دقیقا روزش بگیرم چون روزهای دیگه که سالگرد ازدواج من نیست

باید ببینی جونش با توجه به اساس کشی داری، اگر داری که کاری نداره، یه کیک و الویه، و کشک بادمجون و فلافل و اسنک، البته منظورم همه غذاها نیست دو تاشو انتخاب کن یه مهمونی بگیر قبلش هم یه آتلیه برو

اگه مطمئن نیستی همسرتم همینقد ذوق و شوق داره خیلی انرژی نزار یه موقع میخوره تو ذوقت😃 یه رستوران جذا ...

اره همچین بی ذوق نیست ولی چون به خاطر خونه دستمون خالی شده نمیخوام سنگین بگیرم 

دونه انارم  
مبارک باشه، استارتر جون ۲۴ شهریور سالگرد ازدواج منم هست، ولی با این تفاوت که هفتمی، پارسال تقریبا یه ...

اره خوب منم اگه اولین سال نبود نمیگرفتم ولی خوب چون اولین ساله ذوق دارم ک بگیرم 

دونه انارم