چند وقت بود همش حالت تهوع داشتم بوی غذا بهم میخورد حالم بد میشد و علائم حاملگی و داشتم امروز بیبی زدم دیدم حدسم درست بوده از اون موقع تا درست نفس نکشیدم یه بند دارم گریه میکنم حالم بده من هنوز عقدم و تا عروسیم ۳ ۴ماه مونده اصن نمیخواستیم تا ۵ ۶سال حامله شم خیلی حالم بده هنوز به شوهرم نگفتم چیکا کنم سقط شه من الان بچه نمیخوام😭😭😭
عزیزم چرا ناراحتی مطمئن باش براتون برکت و نعمت میاره اصلا یک ثانیه هم به سقط فکر نکن. بزارید ...
واقعا يه تابو مسخرس به خدا اين چ طرز فكري زنو مردي كه عقد كردن شرعا و قانونا زنو شوهرن چرا حق تدارن بچه دار شن خوب يكي تو محل ما تو نامزدي حامله شد زايمانم كرد با بچشون عروسي گرفتن حرفشونم همين بود گفتن مي خوان تابو اين كارو بشكنن بچه دار شدن كه شدن دلشون عروسي مي خواد خيلي ها مسخره كردن ولي من واقعا تحسين كردم اين جسارتو
ببین منم قرارم باشوهرم ۴ سال بعد عروسی بود اما خدا قشنگ گذاشت تو کاسم البته شکر چون خیلی واسمون خوب بود قدمش ۵ ماه بعد عروسیم حامله شدم کلیم گریه کردم میخواستم بندازمش اما ترسیدم الانم خداروشکر میکنم ک خریت نکردم
اخه کلن قرارمون ۵ ۶سال دیگ بود الان اصن به حاملگی فکرم نمیکردم ب بچه
خب حتما قسمتتون بوده الان بچه دار بشید. تازه انقدر بالا پایین داره اگر سقط نشه خدای نکرده مشکلی نداشته باشه بمونه برات.... خیلی بارداری ها خود به خود سقط میشه تو یکی دو ماه اول. اما خودت نرو دنبال سقط بزار هرچی خیره برات پیش بیاد
اگر خدا منتظرتون گذاشته، آماده گرفتن چیزی بیشتر از اونچه که میخواستید باشید
به نظر من سقط کن . اسمشم قتل نفس نیست . یه اتفاقی افتاده که راه حل داره . خوبه که هنوز چند ماه به عروسیت مونده . فرصت داری به خودت برسی و دوباره سالم بشی. درسته که روحی و جسمی اذیت میشی ولی اگه اینکارو نکنی اذیتش بیشتره
قرار هم نیس کسی بفهمه . فقط یه دوست قابل اعتماد و شوهرت بدونن کافیه