چند وقت بود همش حالت تهوع داشتم بوی غذا بهم میخورد حالم بد میشد و علائم حاملگی و داشتم امروز بیبی زدم دیدم حدسم درست بوده از اون موقع تا درست نفس نکشیدم یه بند دارم گریه میکنم حالم بده من هنوز عقدم و تا عروسیم ۳ ۴ماه مونده اصن نمیخواستیم تا ۵ ۶سال حامله شم خیلی حالم بده هنوز به شوهرم نگفتم چیکا کنم سقط شه من الان بچه نمیخوام😭😭😭
حالا كه ديگه شده عزيزم با همسرت حرف بزن عروسي راحت بگير جلو بندازش برو سر خونه زندگيت بچتم به مباركي دنيا بيار سقط عوارض داره عزيزم مم يكي از دوستام با همين طرز فكر تو نامزدي سقط كرد الان هفت سال بچه دار نميشه تا حالا همه فكر ميكردن نمي خواد چند وقت پيش گفت ماجرا اينه بعدم كه بخدا گناه كبيرس زندگيتو با قتل نفس شروع نكن
عزیزم چرا ناراحتی مطمئن باش براتون برکت و نعمت میاره اصلا یک ثانیه هم به سقط فکر نکن.
بزارید این تفکر غلط که تو دوران عقد زشته بچه دار شدن و .... از بین بره. انشالله که اگرصلاحت باشه برات می مونه اگر هم نبود که انشالله به موقع بچه دار میشی. ولی مطمئن باش خدا برای هیچکس بد نمیخواد و حتما خیریتی توش بوده که باردار شدی.
اگر خدا منتظرتون گذاشته، آماده گرفتن چیزی بیشتر از اونچه که میخواستید باشید
ببین سقط نکنیاااا هم واسه خودت ضرر داره هم خدا قهرش میاد بعدشم قتل نفس خاله من اینکارو کرد زندگیش نابود شد همش بد بیاری پشت بدبیاری واسش اومده عروسیتو جلو بنداز