2777
2789
عنوان

باردارم😭😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا كه ديگه شده عزيزم با همسرت حرف بزن عروسي راحت بگير جلو بندازش برو سر خونه زندگيت بچتم به مباركي دنيا بيار سقط عوارض داره عزيزم مم يكي از دوستام با همين طرز فكر تو نامزدي سقط كرد الان هفت سال بچه دار نميشه تا حالا همه فكر ميكردن نمي خواد چند وقت پيش گفت ماجرا اينه بعدم كه بخدا گناه كبيرس زندگيتو با قتل نفس شروع نكن

اخی الهی سقط نکن من خیلیارو دیدم تو عقدباردارمیشن سقط میکنن بعد تاچندسال اصلا بچه دارنمیشن.باز نمیدونم ب شوهرت بگو بادکترت مشورت کن سقط کن ابروت میره جلوفامیلو خانواده شوهر ولی خدا من شانس اوردم خیلی ۳سال نامزد بودم 

نمیفهمم وقتی میدونین رابطه این مشکلارم داره چرا...میکنین اخه

اونم چی تو دوران عقد

حیف نیس اون بچه الان😢

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

عزیزم چرا ناراحتی مطمئن باش براتون برکت و نعمت میاره اصلا یک ثانیه هم به سقط فکر نکن. 

بزارید این تفکر غلط که تو دوران عقد زشته بچه دار شدن و .... از بین بره. انشالله که اگرصلاحت باشه برات می مونه اگر هم نبود که انشالله به موقع بچه دار میشی. ولی مطمئن باش خدا برای هیچکس بد نمیخواد و حتما خیریتی توش بوده که باردار شدی.

اگر خدا منتظرتون گذاشته، آماده گرفتن چیزی بیشتر از اونچه که میخواستید باشید  

ببین سقط نکنیاااا هم واسه خودت ضرر داره هم خدا قهرش میاد بعدشم قتل نفس خاله من اینکارو کرد زندگیش نابود شد همش بد بیاری پشت بدبیاری واسش اومده عروسیتو جلو بنداز 

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤
عزیزم چرا ناراحتی مطمئن باش براتون برکت و نعمت میاره اصلا یک ثانیه هم به سقط فکر نکن.  بزارید ...

اخه کلن قرارمون ۵ ۶سال دیگ بود الان اصن به حاملگی فکرم نمیکردم ب بچه

نگهش دار بچه ک گناهی نکرده مقصر شما بودی ک درست جلوگیری نکردی حالام ک شده خودتو نباز محکم نگه دار مگه از تو کوچه خیابون بچه اومده شوهرته حلالت بوده نوش جونت

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤
اخی الهی سقط نکن من خیلیارو دیدم تو عقدباردارمیشن سقط میکنن بعد تاچندسال اصلا بچه دارنمیشن.باز نمیدو ...

فکر نکنم الان قلبش تشکیل شده باشه راهی هست ک با امپول و اینجور چیزا پریود شد ک بیفته ؟خیلی ناراحتم