2777
2789
عنوان

باردارم😭😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 43 پست
عزیزم چرا ناراحتی مطمئن باش براتون برکت و نعمت میاره اصلا یک ثانیه هم به سقط فکر نکن.  بزارید ...

واقعا يه تابو مسخرس به خدا اين چ طرز فكري زنو مردي كه عقد كردن شرعا و قانونا زنو شوهرن چرا حق تدارن بچه دار شن خوب يكي تو محل ما تو نامزدي حامله شد زايمانم كرد با بچشون عروسي گرفتن حرفشونم همين بود گفتن مي خوان تابو اين كارو بشكنن بچه دار شدن كه شدن دلشون عروسي مي خواد خيلي ها مسخره كردن ولي من واقعا تحسين كردم اين جسارتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم قرارم باشوهرم ۴ سال بعد عروسی بود اما خدا قشنگ گذاشت تو کاسم البته شکر چون خیلی واسمون خوب بود قدمش ۵ ماه بعد عروسیم حامله شدم کلیم گریه کردم میخواستم بندازمش اما ترسیدم الانم خداروشکر میکنم ک خریت نکردم 

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤
فکر نکنم الان قلبش تشکیل شده باشه راهی هست ک با امپول و اینجور چیزا پریود شد ک بیفته خیلی ناراحتم

باماما صحبت کنی میندازنش برات ولی باشوهرت بحرف ۳و۴ماه عروسی ک زیاد دونیست میتونی دوماه دیگه عروسی بگیرین اونقدراهم چاق نمیشی تاحدامکان نندازش.ولی اگرخیلی شرایطط بد شد زعفرون اب بگیر بخور سقط میشه ولی ب اینم فک کن ک شایدبعدش بچهدارنشی بنظرم عروسی روجلوبنداز

فکر نکنم الان قلبش تشکیل شده باشه راهی هست ک با امپول و اینجور چیزا پریود شد ک بیفته ؟خیلی ناراحتم

عزیزم وقتی ویار داری و تهوع یعنی قلبش تشکیل شده قبل اون علایمی نداری 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
اخه کلن قرارمون ۵ ۶سال دیگ بود الان اصن به حاملگی فکرم نمیکردم ب بچه

خب حتما قسمتتون بوده الان بچه دار بشید. تازه انقدر بالا پایین داره اگر سقط نشه خدای نکرده مشکلی نداشته باشه بمونه برات.... خیلی بارداری ها خود به خود سقط میشه تو یکی دو ماه اول. اما خودت نرو دنبال سقط بزار هرچی خیره برات پیش بیاد

اگر خدا منتظرتون گذاشته، آماده گرفتن چیزی بیشتر از اونچه که میخواستید باشید  

به نظر من سقط کن . اسمشم قتل نفس نیست . یه اتفاقی افتاده که راه حل داره . خوبه که هنوز چند ماه به عروسیت مونده . فرصت داری به خودت برسی و دوباره سالم بشی. درسته که روحی و جسمی اذیت میشی ولی اگه اینکارو نکنی اذیتش بیشتره

قرار هم نیس کسی بفهمه . فقط یه دوست قابل اعتماد و شوهرت بدونن کافیه