2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 58 پست
سرنوشت من تنهاییه

عزیزدلم درکت میکنم من این روزا حال تو رو‌دارم.داستان منم مث توعه با اینک هنوز زن نگرفته و ب دروغ میگ دوستت دارم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم دل شکستن تاوان داره. مطمئن باش تقاصشو پس میده شک نکن. فقط باید بسپری به خدا.

اره تو این روزا ک دلت شکسته فقط پناه ببر ب خدا خدا این روزا بیشتر جوابتو میده

اره تو این روزا ک دلت شکسته فقط پناه ببر ب خدا خدا این روزا بیشتر جوابتو میده

آره عزیزم خدا جواب دل شکسته رو زودتر میده ❤💘

من هروقت دلم شکسته و دعا کردم خدا حاجتمو داده 😢❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

عزیزم اگه اون دختره از تو خبر داره که خیر نمی بینه. اینو از من داشته باش. نکته بعدی اینه که برو با مامانش و هرکی درگیره حرف بزن از خانواده ت بخوان ازت حمایت کنن و ابروشو ببرین. نه به خاطر اینک دوباره برگرده اما بزار این کارش براش هزینه داشته باشه. به هرکس که در جریان و دخیل هست بگو دروغاشو رو کن. بعدم عزیزم اون برای تو موندنی نبود خوب شد الان رفت. به خئا توکل کن و شاداب باش خودتو دوست داشته باش یادته باشه شاید حرفم به نظرت مسخره بیاد ولی همه این روزا می گذره زندگیت خوب میشه. ادم فقط یه بار زندگی می کنه پس هدرش نده واسه اون آشغال بی اراده پول دوست

لطفا برا براورده شدن ارزوی منم یه صلوات بفرستید. خدا خیرتون بده  
عزیزم اگه اون دختره از تو خبر داره که خیر نمی بینه. اینو از من داشته باش. نکته بعدی اینه که برو با م ...

میگه با هیچکس حتی خانواده خودتم حرف نزن درموردش.

دوست داره چرا قهرید؟

چی بگم والا.نمیفهمم چ مرگشه.ولی میدونم همه حرفاش الکیه اگ دوسم داشت ک سعی میکرد نگهم داره

خدا اگه دلش میخواست کمک کنه حال سه سال منو التماسامو میدید

نا امید نباش خدا هرچیو ب وقتش جواب میده فقط باید صبر داشته باشیم .میدونم سخته خودمم بعضی وقتا کم میارم ولی جزخودش هیشکی نمیتونه کاری کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز