2777
2789
عنوان

ازدواج

449 بازدید | 58 پست

یکی بیاد حرف بزنیم حالم خوب نیست

سه سال ارزوهام خراب شد

دوست پسرم که با خانوادم هم حرف زده بودن رفت با یکی دیگه نامزد کردن

این چه دنیاییه

خدا چرا جواب ظالمارو نمیده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت که نجات پیداگردی در غیراینصورت اگه ازدواجم میکردی جور دیگه ای بهت خیانت میکرد وقتی باتو بود ودلش هزار جای دیگه این خیانته پس خوشحال باش که رفت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
خوشبحالت که نجات پیداگردی در غیراینصورت اگه ازدواجم میکردی جور دیگه ای بهت خیانت میکرد وقتی باتو بود ...

دارم میمیرم دو روزه بجز گریه هیچ کاری نمیتونم بکنم

[QUOTE=67070995]دارم میمیرم دو روزه بجز گریه هیچ مثبت نگاه کن عزیزم همین گریه رو بدترشو چندسال دیگه تو زندگیت میکردی الان انقدر موقعیت خوب پیش رو داری

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نه بابا هیچکی اصلا نگاه نمیکنه بهم

اعتماد بنفست کجا رفته دخترررر

حتی تا لحظه اخر قبل این دو روز که من بفهمم داشت برای زندگیمون نقشه میکشید

عجب آدمیه 😢😢 حق داری ناراحت باشی عزیزم خودمم دخترم وقتی خودمو جات میذارم میفهمم که چقدر داره بهت سخت میگذره 😢😢

اما فراموشش کن تو با اون آدم خوشبخت نمیشدی گلم. وقتی انقدر راحت گذاشته و رفته یعنی اهل زندگی نیست. ایشالا یه پسر خیلی خوب بیاد خواستگاریت و خوشبختت کنه گلم. سعی کن این آدمو برای همیشه فراموش کنی. حتی اگر پشیمون شد و اومد و بهت گفت دوستت داره دیگه بهش اعتماد نکن. اونی که یه بار میره دیگه ارزش اعتماد و صبرو نداره ❤🌹

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
عجب آدمیه 😢😢 حق داری ناراحت باشی عزیزم خودمم دخترم وقتی خودمو جات میذارم میفهمم که چقدر داره بهت س ...

میگه دختره برام خرج میکنه سرمایه باباش در اختیارم میذاره ولی تو حاضر نشدی از پول بابات بگذری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز