2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 58 پست
پسرا همشون دنبال عمل شده هان من ک عادیم و ساده کسی دوسم نداره

نه عریزم این چه حرفیه؟ منم عادی و ساده ام و اصلا مثل دخترای امروزی دنبال عمل و مد و آرایش های آنچنانی نبودم. اما همه خواستگارام میگفتن تو با بقیه دخترا فرق داری. واسه همین بهت علاقه مند شدیم. از همه مهمتر نامزدمه که از روز اول تا همین امروز مدام بهم میگه تو با بقیه دخترا فرق داری واسه همین خیلی ازت خوشم اومد 😄😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه دختره برام خرج میکنه سرمایه باباش در اختیارم میذاره ولی تو حاضر نشدی از پول بابات بگذری 

ببین حرفاشو! آخه آدم عاشق به مسائل مادی اهمیت میده؟ نه! پس این آدم عاشق نیست. پس نمیتونه تورو خوشبخت کنه. از من میشنوی فراموشش کن و برو پی خوشبختیت.

الان خب حقم داره دختره هم خرجشو میده هم خونه زندگیشو ردیف میکنه هم سر کار میره شغل خوبی داره هم باباش پولداره

ولی من نه سر کار میرم نه بابام پولداره نه بجز جهیزیه چیز دیگه میتونم ببرم

ببین حرفاشو! آخه آدم عاشق به مسائل مادی اهمیت میده؟ نه! پس این آدم عاشق نیست. پس نمیتونه تورو خوشبخت ...

بجز اینکه ولش کنم چاره دیگه ندارم ک

کسی که هیچی نداره نه کار داره نه پول نه ارثیه پس باید بره دنبال دخره پولدار

من فقط از این ناراحتم که چرا انقدر دیر بهم گفته سه ماهه دارن میرن و میان نگفته بود بهم یه چیزایی فهمیده بودم ب من میگفت شکاک ولی شک نبود واقعیت بود

بجز اینکه ولش کنم چاره دیگه ندارم ک

ببین عزیزم منظورم اینه که واسه خودت ارزش قائل باش. من مطمئنم تو دختر خیلی خوب و دوست داشتنی هستی. اون پسر لیاقت تورو نداشته. مطمئن باش یه روزی از کارش پشیمون میشه. ولی اون روز دیگه خیلی دیره. چون تو با یه شاهزاده سوار بر اسب سفید ازدواج کردی و خوشبختی. اینایی که میگم شعار نیست ، خواب و خیال نیست. واقعیته. اطرافم بودن و دیدم که دقیقا آخرش اینطوری تموم شده. از همین الان سعی کن اون پسرو فراموش کنی و اصلا براش هیچ ارزشی قائل نباشی و حتی یه ثانیه هم بهش فکر نکنی.

کسی که هیچی نداره نه کار داره نه پول نه ارثیه پس باید بره دنبال دخره پولدار من فقط از این ناراحتم ک ...

عزیزم دل شکستن تاوان داره. مطمئن باش تقاصشو پس میده شک نکن. فقط باید بسپری به خدا.

عزیزم دل شکستن تاوان داره. مطمئن باش تقاصشو پس میده شک نکن. فقط باید بسپری به خدا.

این همه ادم دل شکوندن دارن خوشبخت زندگی میکنن واقعا دیدم میگم

این همه ادم دل شکوندن دارن خوشبخت زندگی میکنن واقعا دیدم میگم

منم همین فکرو داشتم عزیزم. اما از همین دوماه پیش طرز فکرم عوض شد. ببین گلم بعضی وقتا خدا به ظالما خیلی فرصت میده تا ظلماشونو برات جبران کنن. بعضی وقتا هم فرصت میده تا بار گناهاشون بیشتر بشه و عذابشون سخت تر شه. بعضی اوقاتم خدا با بالا بردن تو و خوشبختی تو ازشون انتقام میگیره. فقط باید صبر داشته باشی گلم. چند سالته؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز