2777
2789
عنوان

تاپیک معروف😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 112 پست
تخم مرغ مگه جوش میزنه صورت؟منکه اصلا

يه ترس عموميه نميدونمم منشاش كجاست😅والا كل بدنسازا و ورزشكارا بايد جوش خالى بودن اونوقت😂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم س هس بیدار شدم دست صورتمو شستم رو مبل دراز کشیدم،از گرسنگی دارم میمیرم.قبل خودم باید شکم دوتا بچه رو سیر کنم بد....

حال ندارم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
خالی تلخ و گس هست باید با شیره و عسل شیرین بشه حتما بعدش خوبه همون طعم کنجد رو میده دیگه

چه جالب..فکر میکردم خیلی شیرین باشه

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو
من قرص تیروپید خوردم باید تا1.5ساعت بعد غذا نخورم فک کنم کره با مربا البالو بخورم

تا یک ونیم ساعت ؟؟؟؟مطمینی؟؟دکترمن میگه تا نیم ساعت

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
چای و ارده کنجد و شیره انگور اکثرا همچین چیزی میخورم صبح ها گاهی هم عسل جای شیره

صبحانه سلامت

ولی اینجا هنوز هوا گرمه ما ارده را زمستون و پاییز میخوریم بیشتر 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چه جالب نمیدونستم تو ایران کلاس باله هست

پره

البته من تهرانم و اسم موسسه ی که میرم اکادمی باله سراس [فرهنگسرا]

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
مرسى،اما خالى بخورى زياد سير نميشى كالريش كلا ١٨٠ ينى از بيشتر صبونه هاى با نون كمتره

تا حالا خالی امتحان نکردم حق با توئه نوش جونت😗

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
@خاطرهr      زود تند سریع😑بدوووو اعلام کن صبحانه چی خوردی😂😂😂😂😂 من گفتم تو ه ...

الهی😂

من فعلا یه نوشیدنی عسل و زنجبیل خوردم😄

صبحانه نخوردم هنوز🙁

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱