2777
2789
عنوان

تاپیک معروف😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزارماشالا😁

مرسى،اما خالى بخورى زياد سير نميشى كالريش كلا ١٨٠ ينى از بيشتر صبونه هاى با نون كمتره

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
او چه باکلاس باله و قهوه و...☺ من پرچم میخوام بخورم.

اگه جای من بودی نمیگفتی باکلاس

الانن دارم از گشنگییییی میمیرمممم اماااااا مجبورمممم😭

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من ارده دوس ندارم اصلاااااا..ینی تاحالا حتی تستم نکردم..خوشمزس؟

خالی تلخ و گس هست باید با شیره و عسل شیرین بشه حتما بعدش خوبه

همون طعم کنجد رو میده دیگه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
خیلی صبحانه کاملی میخوری هم از کم خونی جلوگیری میکنه هم انژی بالا تو حجم کم داره هم گرم و سردی بدن ر ...

دقیقا خیلی شارژم میشم باهاش اول صبح و انرژی میگیرم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

@خاطرهr   

زود تند سریع😑بدوووو

اعلام کن صبحانه چی خوردی😂😂😂😂😂

من گفتم تو هم باید بگی😶😅😅😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت