2777
2789
عنوان

پسر 9 روزه ی من

382 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. پسر من خیلی میخابه. شیر خودم بهش میدم.دو دقیقه شیر میخوره و همونجا زیر سینم خاب میره.میزارم روی زمین بلند میشه گریه میکنه و دوباره من بهش شیر میدم و اون دوباره در عرض 5 دقیقه میخابه و این داستان ادامه داره.اخرش مجبور میشم شیرمو بدوشم یکجا مثلا 60 میل میخوره و کامل سیر میشه و بقیش همش خابه.موقع شیرخوردن لختش کردم, به صورتش فوت کردم, با دست و پاهاش بازی کردم ولی بازم فایده نداره و میخابه.زردی هم گفتن میزانش خیلی کمه و جای نگرانی نیست.کسی راه حلی داره بگه من باید چکار کنم؟؟ ایا این طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه خستس نه ماه تو راه بوده میخواد هی بخوابه😍😍😍

ولی شما حتما بیدارش کن و بهش بده 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عزیزم طبیعیه بیشتر نوزادا همین جورن  مال منم همین بود الان که ده ماهشه خوابش خیلی کم شده

یعنی 2 دقیقه شیر میخورد میخابید؟اینجوری که من باید 24 ساعت بشینم فقط شیر بدم :(

بابا چیکارش داری میخواد بخوابه

برو خودتم بخواب

خوب بود زاار میزد اسیرت میکرد؟؟!!😃

طبیعیه خواههههر

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یعنی 2 دقیقه شیر میخورد میخابید؟اینجوری که من باید 24 ساعت بشینم فقط شیر بدم :(

پس چی فک کردی الکی بهشت زیرپامونه😆😆😆

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
عزیزم طبیعیه بیشتر نوزادا همین جورن  مال منم همین بود الان که ده ماهشه خوابش خیلی کم شده

اره عزیزم طبیعیه نگرانش نباش دخمل منم همینجوری بود

مبخابه تو هم بخاب استراحت کن ب کارات برس

جوجه من با اینک قبلا خیلی خوب میخابید الان ک 8ماهه س خابش کم شده 

دیشب پدرمو درآورد با خابیدنش چشم نذاشتم رو هم