2777
2789
عنوان

یه سوال حساس

189 بازدید | 11 پست

امروز با عجله داشتم میرفتم یه خانمی جلوما گرفت گفت از این  کارت برام پول بگیر گفت موجودی بگیر منم گرفتم خودش خوند چقدر پول داره برگشتا زد گفت برام پنجاه تومنشا بگیر منم شک کردم گفتم کبلد همه چیشا چرا به من گفته گفتم خانم خودتون بیستیتاین دکمه را بزنید من عجله دارم پول براداشت کرد و رفت ولی برا برداشت گفتم خودش روبرو باجه بابسته چون شنیده بودم کلاه برداری میکنن عکس میره تو سیستم حالا استرس گرفتم یعنی همچین چیزی که عکس بره تو سیستم صحت داره

بله عزیزم اکثر کسایی ک از کارت دیگران پول میدزدن حالا یا مال خانواده اس یا هرکی خودشون روبروی خودپرداز نمیرن 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره دوربین داره؛ ولی ۵۰ تومن مبلغی نیس ک ب خاطرش این کارو بکنن شاید بلد نبوده 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
پانصد تو حساب بود گفت پنجاه بردار 

اگه دزد بود میخواست تمام پولی که توی یه روز میتونه بگیره رو برداشت کنه یعنی  200 تومان

الان پنجاه تومان این دوره زمانه چه ارزشی داره

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.