2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن

338 بازدید | 22 پست

سلام شش ماه پیش توی محیط کارم(صندوقدار یه مجموعه تفریحی هستم)گوشیمو از روی کانتر ازم زدن متاسفانه مدیر سرور خیلی سرسری دوربینارو چک کرد و گفت واصح چیزی پیدا نیست و چون نزدیک عید بود وخیلی کار داشتن رسیدگی نکردن منم بی خیال شدم حتی پاسگاه هم اطلاع ندادم. از گوشی قبلی سوهرم استفاده کردم حالا به دلایلی گوشیشو ازم گرفت و منم پول ندارم گوشی بخرم اخه گوشی خیلی گرون شده میخوام فردا برم پاسگاه گوشیمو که دزدده شده بود  ردیابی کنن  به نظرتون پیدا مشه بعداز شش ماه 

چومممم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس الان این گوشی کیه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من همون لحظهههه رفتم شکایت پلیسه گفت پیدا نمیشه ها دوندگی داره و خرج آخرم الکیه

اول باید میرفتی دادسرا بعد پول میدادی به همه ی اپراتورا که اگه گوشی روشن شد بفهمن

بفهمنم دلشون نمیسوزه که جی پی اس بزنن پدا کنن گوشیتو

بعدم اونی که میدزده روشن نمیکنه که گوشیو سریع قطعاتشو میفروشه و مواد میخره

من همون لحظهههه رفتم شکایت پلیسه گفت پیدا نمیشه ها دوندگی داره و خرج آخرم الکیه اول باید میرفتی داد ...

فکر نمیکنم ادم معتاد بی پول بتونه بیاد تو مجموعه اخه یه کم گرونه اونجا

خوب شاید برای استفاده ندزدیده برده اوراقش کرده

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜