2777
2789
عنوان

جدددددی؟؟؟؟🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 91 پست
نمیدونم بخدا منم از یکی شنیدم ک میخواسته زایمان کنه طبیعی بعد قیمت گرفته اون بیمارستان دیده انقده من ...

من تبریزم پارسال زایمان کردم ۶ تومن شد خصوصی با کل هزینه هاش البته دکترمم هم بیمارستان پول گرفت هم مطبش ولی خصوصی زایمان طبیعیش رایگان بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا من توی بیمارستان نیکویی قم با دفترچه تامین اجتماعی اخرش اونم طبیعی هزینه اش شد ۱۳ هزار تومان ...

تو شهر ماهم بیمارستان دولتیاش اکثرا مجانی در میاد طبیعی

ولی خب این بیمارستان خصوصی بوده ک گفتم و خیلیم اسم در کرده

من نمیگم که یهو میره واسم خرید کنه داروخونه میبینه طرف اومده پوشک و شیرخشک و این چیزا بخره میاد میگ ...

بگو من شیر خودم رو میدم کمتر میشه هزینه هامون خیلی

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
من خودم عاشق بچم امشب شنیدم هنگم هنوز کار شوهرمم یجوریه نمیتونه بیمه تکمیلی کنه البته هنوز عقدم ول ...

من میمیرم واسه بچه

ماهم بیمه تکمیلی نداریم

وای میرم همون دولتی لااقل هزینش کمتره.بیمارستان دولتی خوب تو شهرمون زیاده

نیازمند معجزه

اینقد دیر بریم بیمارستان ک تو راه داخل ماشین زایمان کنیم خرجی نداشته باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
نه بابا من توی بیمارستان نیکویی قم با دفترچه تامین اجتماعی اخرش اونم طبیعی هزینه اش شد ۱۳ هزار تومان ...

جیگر بیمارستان خصوصی درسته نه تومنه ، طبیعی هاااا بیمارستان محب کوثر تهران طبیعی شش تومن میگیره

اهان خب از نرخ اونجا خبری ندارم. من شمال هستم

نه والا تهرانم این خبرا نیست

ولی خوب یه سری دکترا هستن واسه خودشون اسم و رسم دارن مثل اصف جاه و شروین که البته واسه جراحی لاپرا هستن تا بیست سی تومان هم جراحی هاشونو انجام میدن.

احتمالا دکتر دوست منم از این اسم و رسم دارا بوده

بگو من شیر خودم رو میدم کمتر میشه هزینه هامون خیلی

بهش میگم ولی ترسیده شده

کلا خودشم بچهدوست داره

مردی هم نیست خداروشکر که از بار مسئولیت فرار کنه ولی میگه دوست ندارم چیزی تو دل بچم بمونه و..گفتماگر الان بچه نیاریم چند سال دیگه بدتره

حالا که اقدام میکنیم.این ماه هم هنوز معلوم نیست تکلیفم.

فردا روز30پری

دعا کنید باردار باشم خدا خودش روزی رسونه

نیازمند معجزه
اره عالیه هم پرستار هاش هم رسیدگی و محیطش تمیزه

من می خوام برم ایزدی نمی دونم خوبه یا نه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نه والا تهرانم این خبرا نیست ولی خوب یه سری دکترا هستن واسه خودشون اسم و رسم دارن مثل اصف جاه و شرو ...

چه عجیب!!! 20   30 تومن برا یه زایمان؟؟؟

جنگه مگه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج