2777
2789
عنوان

جدددددی؟؟؟؟🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 91 پست

خانومای باردار باتوجه به وضع مملکت باید روزای آخر برن حموم توتشت پراب بشینن وزایمان کنن.فوقش ۱۰۰تومن خرج داره😁

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

دولتی رایگانه طبیعی

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم قیمتا و دکترا فرق دارن دوست من سال 92 میگفت هزینه زایمانش تو بیمارستان لاله هشت تومان شده

کدوم شهرید؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

خدا کنه حداقل این افزایش قیمت  نرخ تولد بیاره پایین کمتر بچه به دنیا بیارن تو این اوضاع بحرانی😢

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

هفته پیش دوست من هتل بیمارستان گاندی زایمان کرد سزارین ۵ تومن

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

برین دولتی بابا من رفتم دولتی کلا ۱۰۰۰ تومن خرج شد هیچ فرقی هم با خصوصی نداره اگر هم خیلی اصرار دارین بهتون رسیدگی بشه ماما خصوصی بگیرین خلاص خرج از بیمارستان خصوصی خیلی کمتره

If you can dream you can do it...  

اره طبیعی رایگانه تو بیمارستان های دولتی.

خاله من امام حسین نکا طبیعی بدنیا اورد رایگان

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
نگو این چیزا رو بهش، تو دلش رو خالی میکنی

من نمیگم که

یهو میره واسم خرید کنه داروخونه میبینه طرف اومده پوشک و شیرخشک و این چیزا بخره میاد میگه وای چیکار کنیم یکی اومد واسه بچش خرید کرد شد250وای بچم بیاد نتونم خرجش کنم دق میکنم و..

نیازمند معجزه
نه بابا من توی بیمارستان نیکویی قم با دفترچه تامین اجتماعی اخرش اونم طبیعی هزینه اش شد ۱۳ هزار تومان ...

بیمارستان نکویی خوبه ؟

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
[QUOTE= 67047905 ]😂😂😂😂😂😂😂😂چقد باحالی😂😂😂😂😂[/QUOTE] 😅😅😅😅😅دو ساله نيمم هست اقدامم&nb ...

ایشالله ک ب زودی مامان بشی😍😍😍😘😘😘

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
همه درد مادر میکشه زور اون میزنه 9تومن بده واسه یه تخت خخخ فکر کنم هنه برگردیم به قدیم ماما بیاریم ...

توخونم لای پرقو ارزونتر درمیاد یا تو وان ک بشه زایمان دراب حتی وان شیر همش ارزونتره

خدایا بخاطر همه چی شکر