sheytoooonak مدیر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 عنوان جدددددی؟؟؟؟🤤🤤🤤 | مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 91 پست امشب شنیدم تو ی بیمارستان خصوصی سزارین ۱۲ تومن و طبیعی ۹ تومنهواقعااااااا؟؟؟؟؟؟اخه مگه چیکار میکنن تازه طبیعی ک بنظرم ی پولیم باید ب ادم بدن😒 1397/05/29 | 01:01 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانه۶۵ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 999 نمیدونم بخدا منم از یکی شنیدم ک میخواسته زایمان کنه طبیعی بعد قیمت گرفته اون بیمارستان دیده انقده من ... دوستم میخواد خصوصی تبریز سزارین شه ۴ تومن گفتن . 😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
charlotte عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 14308 نه بابا این شایعات چیه؟ دوستم دوروز پیش زایمان کرد تو بیمارستان خصوصی سزارین کرد بدون دفترچه بیمه چ ... یاد اون حرف افتادم که گردشگری از خود ما شروع میشه 😂 کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 70956 نه بابا این شایعات چیه؟ دوستم دوروز پیش زایمان کرد تو بیمارستان خصوصی سزارین کرد بدون دفترچه بیمه چ ... فکر کنم قیمتا و دکترا فرق دارندوست من سال 92 میگفت هزینه زایمانش تو بیمارستان لاله هشت تومان شده
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 دو هفته پیش دخترعموم تو بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کرد چار و نیمتو دولتی هم که بدون دفترچه سیصد هزار تومن بیشتر نیس تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
sheytoooonak مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 فك نكنم بابا طبيعي نه تومن😰 ایشالله ک دروغه
هستی697 عضویت: 1392/09/23 تعداد پست: 11916 نمیدونم بخدا منم از یکی شنیدم ک میخواسته زایمان کنه طبیعی بعد قیمت گرفته اون بیمارستان دیده انقده من ... الکی گفته باباحالا شاید یه بیمارستان خاص بیشتر بگیره اما بقیه تو یه رنجن و انقدرم نیستخصوصی هم بخوای بری قرار نیست گرونترینش رو بری که همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49442 نمیدونم بخدا منم از یکی شنیدم ک میخواسته زایمان کنه طبیعی بعد قیمت گرفته اون بیمارستان دیده انقده من ... مت دی ماه۹۶زایمان کردم اونموقه خصوصی سزارین۷الی۸تومن بود..خیلیه😣 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 من خودم عاشق بچم امشب شنیدم هنگم هنوز کار شوهرمم یجوریه نمیتونه بیمه تکمیلی کنه البته هنوز عقدم ول ... الان یعنی ما ک بیمه تکمیلیم .کل هزینه رو اونا میدن🤔 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
hanahyun97 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2991 یاد اون حرف افتادم که گردشگری از خود ما شروع میشه 😂 اره دیدم خیلی باحال بود😂😂😂 گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
sheytoooonak مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 والا تو این مملکت کوفتی هیچی بعید نیست😒😒😒باید یه پولی هم بدن و خوب اومدی😄😄😄 والا😁
مهرناز35 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 15603 دوستم میخواد خصوصی تبریز سزارین شه ۴ تومن گفتن . خوبه .من ۲.۵ سال پیش ۴۳۰۰ دادم سز خصوصی تهران زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 70956 همه درد مادر میکشه زور اون میزنه 9تومن بده واسه یه تخت خخخ فکر کنم هنه برگردیم به قدیم ماما بیاریم ... باید کمپین نه به بیمارستان خصوصی و گرون راه بندازیم