2777
2789
عنوان

جدددددی؟؟؟؟🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 91 پست
نمیدونم بخدا منم از یکی شنیدم ک میخواسته زایمان کنه طبیعی بعد قیمت گرفته اون بیمارستان دیده انقده من ...

دوستم میخواد خصوصی تبریز سزارین شه ۴ تومن گفتن .

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا این شایعات چیه؟ دوستم دوروز پیش زایمان کرد تو بیمارستان خصوصی سزارین کرد بدون دفترچه بیمه چ ...

یاد اون حرف افتادم که گردشگری از خود ما شروع میشه 😂

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
نه بابا این شایعات چیه؟ دوستم دوروز پیش زایمان کرد تو بیمارستان خصوصی سزارین کرد بدون دفترچه بیمه چ ...

فکر کنم قیمتا و دکترا فرق دارن

دوست من سال 92 میگفت هزینه زایمانش تو بیمارستان لاله هشت تومان شده

دو هفته پیش دخترعموم تو بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کرد چار و نیم

تو دولتی هم که بدون دفترچه سیصد هزار تومن بیشتر نیس

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
نمیدونم بخدا منم از یکی شنیدم ک میخواسته زایمان کنه طبیعی بعد قیمت گرفته اون بیمارستان دیده انقده من ...

الکی گفته بابا

حالا شاید یه بیمارستان خاص بیشتر بگیره اما بقیه تو یه رنجن و انقدرم نیست

خصوصی هم بخوای بری قرار نیست گرونترینش رو بری که

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

مت دی ماه۹۶زایمان کردم اونموقه خصوصی سزارین۷الی۸تومن بود..خیلیه😣

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من خودم عاشق بچم امشب شنیدم هنگم هنوز کار شوهرمم یجوریه نمیتونه بیمه تکمیلی کنه البته هنوز عقدم ول ...

الان یعنی ما ک بیمه تکمیلیم .کل هزینه رو اونا میدن🤔

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
دوستم میخواد خصوصی تبریز سزارین شه ۴ تومن گفتن .

خوبه ‌.من ۲.۵ سال پیش ۴۳۰۰ دادم سز خصوصی تهران

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.