2777
2789
عنوان

بچه ها دعا كنين شوهرم قبول كنه الان

239 بازدید | 10 پست

من شاغلم همسرم نميزاره يه هزاري تو حسابم بمونه

الان بهش بگم خسته شدم از اين وضعيت لطفا دعا كنين قبول كنه

نميدونم خطوري بهش بگم

خودش خرج همه چيمو ميده ولي دست خودم نميده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقت چقدره؟ اگه میدونی بیشتر از حقوقت ازش خرجی میگیری برا خودت نه خونه که خب عیبی نداره اما اگه خیلی کمتره کارتتو بگیر ازش و ماهانه یه مقدار ازحقوقتو بعنوان کمک خرج بده دستش

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

😐😐😐 

واقعا چرا انقدر اجازه میدین روتون تسلط داشته باشن؟ شما از صبح تا شب میری سر کار زحمت میکشی ایشون حق نداره از بگیره حقوقت و !!! مشارکت کردن تو زندگی با زور گفتن و گرفتن حق فرق داره!!!

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙

واااا اين ديگه چه مدلشه 

اصلا انگيزت از كار كردن پس چيه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

کسایی که کار نمیکنن هر ماه پول میگیرن از شوهرشون برای ارایشگاه و کلاس و ... خر ج خونه هم با مرده اس تازه !!! شما کار میکنی پول هم به شوهرت میدی؟ 

از زمین به اسمون میباره؟!؟

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙