2821
2789
عنوان

پس انداز

382 بازدید | 26 پست

من تازه سه ماهه عروسی کردم خودم گاهی تدریس میکنم پولش خیلی کنه بعضی ماهها اصلا نیست از وقتی ازدواج کردم شوهرم کارتش رو میده خرید کنم واس خونه یک و دویست حقوق شوهر مه وام ازدواج هم میدیم ولی کلان اصلا یه پنج هزاری هم تو جیبم پیدا نمیشه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سعي كن خودت هم يه كار تمام وقت پيدا كني خداييش يك ودويست رو قسط هم بدي معلومه چيزي نميمونه تهش

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان دیگه همه برابر شدیم 

ولی چه جوری وارد به تدریس شدید؟

منم علاقه دارم به تدریس ولی بلد نیستم دانش اموز پیداکنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سعي كن خودت هم يه كار تمام وقت پيدا كني خداييش يك ودويست رو قسط هم بدي معلومه چيزي نميمونه تهش

کار تمام وقت خوبش پیدا نمیشه چند جا فرم پر کردم خودم میخام تدریسم رو تمام وقت کنم غیرانتفاعی گفت ۳۰۰ میدم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من که شپش هم دیگه زورش میاد تو جیبم معلق بزنه خسته شده رفته 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من از شما بدترم هر چی شوهرم درآمد داره فقط کرایه خونه میدیم و خرج خوردو خوراک میشه هیچچچچ پس اندازی نمیشه داشت.توو این شرایط واقعا هیچ امیدی به آینده ندارم.زندگی بخور و نمیر بدون هیچ پس اندازی.حساب کن نصف شب یکی از اعضای خانواده خدایی نکرده مریض شع باید چیکار کرد؟!جالب اینجاست جفتمون هم تحصیلکرده ایم.قبلا اوضاعمون خوب بود اما الان....

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
الان دیگه همه برابر شدیم  ولی چه جوری وارد به تدریس شدید؟ منم علاقه دارم به تدریس ولی بلد نیس ...

عزیزم باید بری تو آموزشگاهها فرم پر کنی بعد صدات کنن مصاحبه و اینا

من از شما بدترم هر چی شوهرم درآمد داره فقط کرایه خونه میدیم و خرج خوردو خوراک میشه هیچچچچ پس اندازی ...

درکت میکنم کرایه خیلی سخته ما کرایه نمیدیم ولی چون وسایل خونه رو قسطی خریدیم هر ماه چهارصد اینا قسط اسباب میدیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز