2821
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست
عزیزم باید بری تو آموزشگاهها فرم پر کنی بعد صدات کنن مصاحبه و اینا

مرسی ولی فکر کنم ان قدر تقاضا دارن که مدرس بشن دیگه نوبت به من نمیرسه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
متناسب با رشته ای که خوندی کار پیدا کن 

رشتم علوم تربیتی هست همان تدریس

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی ولی فکر کنم ان قدر تقاضا دارن که مدرس بشن دیگه نوبت به من نمیرسه

اونوقت اگه تو خونه موقعیت داری شاگرد خصوصی بگیر از همسایه اینا بسپار به دوست آشنا برات معرفی کنن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اونوقت اگه تو خونه موقعیت داری شاگرد خصوصی بگیر از همسایه اینا بسپار به دوست آشنا برات معرفی کنن

ممنون دوستم محبت کردی پاسخمو دادی ایشالله زندگیتون پربرکت باشه الهی عاقبت به خیربشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ماهم هیچ پس اندازی نداریم تصمیم گرفتم از ماهه دیگه از حقوق خودم یه چیزی بذارم کنار ولی هرماه به یه بهانه ای حقوق شوهرمو کم میریزن نامردا 😧

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

ما که داریم مگه میبینیم والا هرچی ملک و املاکه شوهرم میره میگیره دیگه پول اضافی نمیمونه یکم ولخرجی کنیم اجاره خونمم که میگیرم همش میشه طلا چون اونم پس اندازه والا یه بار نمیتونیم بریم بازار هرچی خواستیم بخریم کل بازارو که‌. حالا خوبه فقط یه بچه داریم

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
یعنی پدرتون یه آپارتمان به شما دادن! دستشون درد نكنه خوبه باز از مستاجری در امانی 

نه جانم نصف نصف خریدیم البته شوهرم ده تومن بیشتر از من گذاشت و طلا هم خیلی کم گرفتم