2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 147 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه مقدار سورپرایز شدم نه اینکه سایت دسته تینیجراست خودمو واسه کلی اَهو پیفو .... اینا اماده کرده بود ...

سیرابی با آبلیمو زیاااااد وای 😋😋

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

حالا من اگه هرشب سیب زمینی ابپز با کره به شوهرم بدهم میگه تو بهترینی تو این یکی شانس اوردم

فقط سیبزمینی رو داغ پوست کنم و با پشت چنگال له کنم و کره رو داخلش بندازم که با دمای سیب زمینی اب شه موقع سرو دیگه خوشی از چششاش نمیره

هرچند شبی مرغ سرخ شده با سس زرشک دارم برا نهار بود که گفت نمیام شرکت کارم طول میکشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
اره.واسه معده دردم خیلی خوبه.

نمیدونستم 😘مرسی

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/