2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 147 پست
اخه با گردن تاحالا غذا نپختم.

یه عالمه نمک بزن بهش به گردنا گوشتشو بخور😁خیلی خوشمزس به به 😋

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بامیه ک تقریبا همیشه هست

بله تجريش هم باميه داره

ولي واقعا باميه هايي كه مامانم از خوزستان برام ميفرسته از نظر طعم و شكل ظاهر خيلي متفاوت هستند

خيلي ريز با دونه هاي خيلي خيلي ريز خوش پخت و ترد

اينا كه تو بازارچه ديدم درشت با دونه هاي بزرگ هستند

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
چرا که نه شمام بیا یه لقمه چشو بناگوشو زبونه دورهم میزنیم دیگه:) فقط چیزه عه خونه خودم نیست مهمونیم ...

نمیام اغا من از هر چی مادرشوهره فراریم دارم فکر میکنم اگه مادرشوهر زنگ زد چجوری بپیچونم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ما سوپو با گردن میپزیم همیشه وقتی پخت گوشتاشو پاک میکنیم میریزیم تو سوپ

سخته که😃 همین جوری میبرم هرکی خودش گوشتش پاک کنه😃

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بامیه های اهواز خیلی خوشگلن خوشمزه ترن البته می گن  ما خودمون اصلا بامیه نمی خوریم

بله عالين اصلا با باميه هايي كه تهران ميبينم خيلي متفاوتند

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
عه. خواستم گرد لیمو بزنم. باشه زرشک میزنم. من اولین بار. گردن ها مونده بود اخه الکی.

نخود فرنگی وفلفل دلمه ای توش باشه هم خوشمزه میشه برا دفعه بعدی 

نوش جونتون 

شاید منم همین وردست کنم

بله تجريش هم باميه داره ولي واقعا باميه هايي كه مامانم از خوزستان برام ميفرسته از نظر طعم و شكل ظاه ...

من شیرازم

بامیه ها قاطی هست باید ریز هاش رو جدا کنی.

بزرگ هاش اصلا ب درد نمیخوره

نخود فرنگی وفلفل دلمه ای توش باشه هم خوشمزه میشه برا دفعه بعدی  نوش جونتون  شاید منم همی ...

الان نمیتونم بریزم؟؟ما ۹ شام‌میخوریم.‌

نوش جونتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یه مقدار سورپرایز شدم نه اینکه سایت دسته تینیجراست خودمو واسه کلی اَهو پیفو .... اینا اماده کرده بود ...

من که خیلی دوس دارم.مطمعن باش هر کس که اه و پیف درمورد هر چیزی میکنه یا داره کلاس میزاره یا اونو نداره داره ازش بد میگه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
یه مقدار سورپرایز شدم نه اینکه سایت دسته تینیجراست خودمو واسه کلی اَهو پیفو .... اینا اماده کرده بود ...

من که عاشقشم    

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

ما نسل قدیمیم که تا آرنج تو کله پاچه ایم.😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40