سلام بچه ها. من ی مدت بود قرار شد با دوستم تو بوتیکش شریک شیم ی چند روزیم واسه اینکه کارو یاد بگیرم رفتم پیشش ولی دوسه روزی بود حس میکردم پاقدمم واسش خوب نیست بازارش روز ب روز خرابتر میشد تااینکه امروز بهش گفتم من نمیام ببینیم چی میشه که بهش پیام دادم دیدم خوب دخل زده. بخدا ادم بدی نیستم حق کسی رو نخوردم همه سعیمو کردم به کسی ضرر نرسونم.ولی نمیدونم خدا چرا داره باهام اینجوری میکنه. دلم شکسته از خدا منکه بد نبودم خودش که میدونه اخه چرا خنده رو برای من حروم کرده.
کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اخه منم مثل تو بودم احساس ميكردم پا قدمم بده اما اينطوري نيست چون وقتي تنها هستم هم خوب ميفرو ...
من ی روز خودم تنهایی تو مغازه بودم خوب فروختم حتی اوایلش هم دوتایی بودیم خوب بود ولی چند روز که خیلی بد شد اصلا کسی نیومد امروزم تا رفتم از مغازه بیرون خوب شده دخلش
باید اعتماد بنفس داشته باشی و اینکه طرف مطمین باشه نیاز مالی نداری و برات مهم نیست حتما ازت خرید کنه.
اما خوش اخلاق هم باشی و راهنمایی کنی
ظاهر مظلوم دافعه ایجاد میکنه
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شایدم قیافه ملتمسانه داری باید اعتماد بنفس داشته باشی و اینکه طرف مطمین باشه نیاز مالی نداری و برات ...
نه عزیزم اصلا نه ملتمسانه ام ن بداخلاق. ی مسئله ای بودش حل شد. الان دوباره داریم باهم صحبت میکنیم واسه کار. الان میرم مغازه اش هم خوب میفروشه هم کمکشم. حکمتش به این بودش که ی تصمیم مهم باید میگرفت