2821
2789
عنوان

حرکت تو دلیم!!!

180 بازدید | 27 پست

من حرکت نی نیمو چند روزه که همزمان دو طرف شکمم حس میکنم طبیعیه؟؟؟؟؟هر دو طرف یهویی انگار لگد میزنه !!!همش میگم نکنه دوقلو باشه یا خدای نکرده طوریش باشه!الان هفته ٢٨هستم شمام اینطوری بودین؟؟؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

فسقلی من همزمان هم بالا و پایین هم چپ و راست میزنه

😂😂😂

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید هم دستشو میزنه هم‌پاشو 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

چقدر دوس دارم‌منم یه روزی این حس تجربه کنم😞😞😞

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم تو دلیت ورزشکاره دیگه 😂😉😋

آخه کجاشو میتونه همزمان به پهلوی چپ و راستم مثل لگد بزنه؟؟؟

چقدر دوس دارم‌منم یه روزی این حس تجربه کنم😞😞😞

به زودی 

امیدت بخدا باشه 

محرم نزدیکه دلمو صاف کن و از خدا بخواه و امتم حسینی حضرت رقیه رو واسطه قرار بده

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
فسقلی من همزمان هم بالا و پایین هم چپ و راست میزنه 😂😂😂

الهیییی عزیزممممم پس طبیعیه خدا حفظش کنه😍

الهیییی عزیزممممم پس طبیعیه خدا حفظش کنه😍

همچنین کوچولو شمارو

آره عزیزم نکران نباش .

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
به زودی  امیدت بخدا باشه  محرم نزدیکه دلمو صاف کن و از خدا بخواه و امتم حسینی حضرت رقیه ...

هرکاری هر دعایی هر نذری کردم ولی جواب نداد 😞😞 هییییییی ..هرچی خدا بخواد زوری نمیخوام ازش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز