2777
2789
عنوان

حرکت تو دلیم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست
چقدر دوس دارم‌منم یه روزی این حس تجربه کنم😞😞😞

ان شالله عزیزم ایشالا خدا زودیه زودی هر چی که دوس داری هدیه بده بت

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
الهی که خدا حاجت دلتو سریع بده به حق همین روز عزیز

مرسی عزیزدلم😞😞

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله عزیزم ایشالا خدا زودیه زودی هر چی که دوس داری هدیه بده بت

ممنوم گلم ..انشاالله شما دوستای خوب باردارم سلامتی زایمان کنید

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

انشالله همه اونایی که در انتظار بچه هستن به زودی بیاد تو بغلشون

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

من که از بیست به بعد متوجه میشم

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
😅نمیشه زودتر😩

نی نی که از هفته ٨,٩به بعد تکون میخوره حالا بستگی داره شما کی متوجه بشین

بارداری اول از بیست و چند هفته به بعد میشه متوجه شد به نظرم

من که از بیست به بعد متوجه میشم

واقعا؟؟من از هفته ١٢تقریبا هر ٣.۴روز یکبار یا شایدم هفته ای یکبار یه حرکت کوچولو ازش حس میکردم