2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 45 پست

دوستم شاید به خاطر شرایطش و شرایطتون زیاد سرزنشش میکنی، مرده دیگه خسته میشه، یکم یه مدت بیشتر بهش فرصت بده و کنارش باش و برای کار پیدا‌ کردنش تو هم تلاش کن، ایشالا بتونی مسیر زندگیتو تغییر بدی با دعوا توی شرایط اقتصادی این روزا همه چی بدتر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده نگذر از رفتاراش... نمیتونی راحتم به طلاق فکر کنی چون تو یه بچه داری کاش قبل از بارداری بیشتر فک ...

چرا همه همینو میگن قبل بارداری فک میکردی؟؟خودخواه نیستم اما خوشحالم یه بچه دارم اونقدر قدرت و اراده دارم با عشق بدون پدر لازم باشه بزرگش کنم به خدا این حرف دردی ازم دوا نمیکنه فقط ناراحتم میکنه دخترم  نفسمه  خداروشکر که دارمش  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
دوستم شاید به خاطر شرایطش و شرایطتون زیاد سرزنشش میکنی، مرده دیگه خسته میشه، یکم یه مدت بیشتر بهش فر ...

مگه فقط پوله.کلی عیب و ایراد داره در ضمن اهل کار نیست هر جا میره اخراجش میکنن من سرزنش نمیکنم اصلا اون ادم نیست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

عزیزم منظوری نداشتم اگه ناراحتت کردم عذر میخوام... ولی بزرگ کردن بچه بی پدر کمی سخته همیشه اونور طلاق خوشبختی نیست ولی اگه با یه مشاور کاردان که شمارشم بهت گفتم مشورت کنی بهتر میتونی نتیجه بگیری، خدا دخترتم برات حفظ کنه... موفق باش مادر مهربون .

مگه فقط پوله.کلی عیب و ایراد داره در ضمن اهل کار نیست هر جا میره اخراجش میکنن من سرزنش نمیکنم اصلا ا ...

فکر کردم حتما میرین رو مخش که حاضره تو یه اتاق بخوابه اما تو خ‌نه نباشه، 

من به نظرم شما حق دارین و متوجه مشکل دار بودن همسرت هستم اما وقتی چاره ای نیست و اگر میخواین زندگی رو درست کنید باید خودتونم وارد میدون شید، میبینین که وضعیتو نتونسته تغییر بده، 

من خیلی ها رو میشناسم با وارد شدن زن تو کار یا چیزای دیگه بدون رد و بدل شدن کلام یا منتی بینشون غرور مرد خیلی تکون خورده و اونم تونسته خودشو از نو بسازه،

البته قطعا من چیزیو که به ذهنم میرسه میگم و خود شما بهتر شرایط. و میدونیو بهتر تشخیص میدی چی درسته،  

عزیزم منظوری نداشتم اگه ناراحتت کردم عذر میخوام... ولی بزرگ کردن بچه بی پدر کمی سخته همیشه اونور طلا ...

بچه همچین پدر مفت خوری هم نداشته باشه خوشحالتره حتما با یه مشاور صحبت میکنم ممنون

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
فکر کردم حتما میرین رو مخش که حاضره تو یه اتاق بخوابه اما تو خ‌نه نباشه،  من به نظرم شما حق دا ...

خودم کار پیدا کردم و دارم میرم تا زندگیمو بسازم  شوهر من بی غیرت هیچ چیزی نمیتونه غیرتوشو به جوش بیاره فقط میخاد یه جا باشه بشینه اهنگ گوش کنه چای بخوره وراجی کنه  بیاد خونه همچین کاری و میخاد حتی اگه ماهی 200 بهش بدن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خودم کار پیدا کردم و دارم میرم تا زندگیمو بسازم  شوهر من بی غیرت هیچ چیزی نمیتونه غیرتوشو به جو ...

ای عزیزمممم.... ایشالا همه چی درست بشه و توکلت به خدا

خیلی خوبه که بری سر کار، ایشالا بتونی تصمیم درست بگیری برای زندگیت و اینکه این آقا سرش بخوره به سنگ و قدر زن و زندگیشو بدونه 

ای عزیزمممم.... ایشالا همه چی درست بشه و توکلت به خدا خیلی خوبه که بری سر کار، ایشالا بتونی تصمیم د ...

فایده نداره  روز به روز  بیعار تر   خدا فقط صبر بده  و بتونم بیخیالش شم لااقل جووش نزنم  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔