مدتهاست که باهم مشکل داریم بیکارو بیعارو تنبل و پررو و وقیح و دروغگو و کثیف و شلخته هست همه اینا هست بزرگش نمیکنم شبی نیست اشکمو در نیاره امشب فقط گفتم قلک بچرو شکوندی پولارو چیکار کردی همین انقدر کشش داد دعوا شد و بچه رو برداشت و گفت میبرمش یه هفته دیگه میام وسایل و جمع میکنم از خونه بابات میریم تا زبونت کوتاه شه فک نمیکردم بچه رو ببره تا به خودم اومدم دیدم رفت منم دویدم تو پله ها خواهرم اومد گفتم بچه رو برد زدم زیر گریه رفتم خونه خواهرم از پنجره نگاه کرد دید تو خیابون راه میره گفت میاره بچه رو جوش نزن بعدم گفت بهش اهمیت نده بزارش کنار به خودت برس و نصیحت حرف من اینه اگه قراره شوهرمو تو حوونی بزارم کنار چرا اصلا جدا نشم طلاق بگیرم تا یه مفت خور نیاد خونه بابام بشینه و زبونم بریزه خیلی اذیتم میکنه هر روز سر یه کاری همش اخراج میشه پول نداره خرجی نمیده چند روز پیش زنگ زدم به مامانش اونم دعواش کرد نمیدوم فردا هم بگم بهشو یا نه متنفرم ازش بگم به ماامانش تا بلکه ادمش کنن خدا میدونه کجا رفت نکبت
عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ