2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست
نفرین چ فایده داره بشین باهاش حرف بزن مثل یه دوست

فکر میکنین اینکارو نکردم بارها فقط ازش نامهربونی بد زبونی دیدم فک نکنم کسی  با زن باباشم اینجوری رفتار کنه

شرمنده ولی بچه رو بقال سرکوچه تربیت نکرده شما کردی... اگه رفتار بدی میبین نتیجه رفتار و تربیت خودتون ...

من‌ یگ پسرم تربیت کردم مث هم وقت گذاشتم اون چرا مثل خواهرش نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌ یگ پسرم تربیت کردم مث هم وقت گذاشتم اون چرا مثل خواهرش نیست

پسرتونم که گفتین کلاساشو نمیره.. و احتمالا هم مثل دخترتون خیلی خونه نیست تا برخوردش با شما بیشتر باشه شما خیلی حس نمیکنی

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
سلام بقران ب والله برا سنشه بهش بیشتر محبت کن توروقران باهاش دوست باش از وقتی تاپیکتونو خوندم بغض می ...

بخدا دیگه کم آوردم نمیدونم از هر دری که بگین وارد شدم 

پسرتونم که گفتین کلاساشو نمیره.. و احتمالا هم مثل دخترتون خیلی خونه نیست تا برخوردش با شما بیشتر باش ...

شما ظاهرا برا دختر من مهربونتر از من هستین و قضاوت میکنین

شما ظاهرا برا دختر من مهربونتر از من هستین و قضاوت میکنین

شمام اگه مادر بودین به جای نفرین دنبال مشکل زندگی دخترتون میگشتین...

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

من خیلی خوشبختم خیلی شوهرم و دوس دارم و اونم من. دوست داره خانواده خوبی هم داره بجز یه خواهر شوهرم که زیاد دوسش ندارم در کل خوشبختم ولی...پسرم هشت سال و نیمشه خدا میدونه گاهی از دست گستاخی ها و بی احترانی هاش دوس دارم خودنو بکشم.به جون خودش قسم چندددد بار اشکم و در اوورده فک کنم به سن دختر استارتر برسه منو بکشه کلا...😔😔😔

نگید اینجور گرفتار اولاد بد نشدی.

فرزند بد نتیجه تربیت بده... کسی که شخصیت رو شکل میده خانوادس... یاد بگیریم نتیجه هر کار اشتباهی که کردیم و گردن بگیریم نه غد وار وایسیم بگیم من فرشته بودم بچه هام شیطان بودن. مطمئن باش شیطان وجودت رو نشون دادی که دیدن و شیطان شدن

دائما باهاش حرف زدم همیشه هنههه چیزش اماده همیشه مدرسه رفتن اووردم مثل خیلییی از مادرها بیخیال نبودم حتی از خیلییی از مهنونی ها دورهمی ها گذشتم ولی الان شده این نتیجه کارهام.خیلی ناراختم و درک میکنم استارترو

من خیلی خوشبختم خیلی شوهرم و دوس دارم و اونم من. دوست داره خانواده خوبی هم داره بجز یه خواهر شوهرم ک ...

نه عزیزم منم امروز دلم گرفته شلوغش کردم درست میشه نگران نباش منم حرف زدم با دوستان سبکتر شدم  گفتم توبه خدایا اگه خار به دسش بره دلم اتیش میگیره