2777
2789
عنوان

نفرین

248 بازدید | 30 پست

دختری دارم ۱۸ ساله بی عاطفه بد زبان فحاشی میکنه دیگه تحملم تموم شده نفرینش میکنم همینجور که اشک منو در میاره اشکش در بیاد خدا بهش بچه بده مث خودش یه چشمش اشک یه چشش خون

بچتو نفرين ميكني؟؟!!

به جاش دعا كن كه خدا به راه راست هدايتش كنه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم مادری دلش میاد بچشو نفرین کنه 

اون هر چی الان هست و شده فقط  بخاطر خودتونه 

شما باید این چیزارو یادش میدادید 

و تربیتش میکردید 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

خودمون بد تربیت می کنیم . خودمون هم نفرینش می کنیم . عجبا 

تا حالا براش وقت گذاشتین حرف بزنین . غر نزنیم . دعوانه .  حرف بزنیم . مثلا .... می دونی الان که می بینمت یادم میاد منم هم سن تو بودم ....... 

تو سرش نزنین . مقایسش نکنین .  من درکتون می کنم که کلافه بشین . چون منم گاهی از دست بچه کلافه می شم اما سعی خودم زو می کنم 

سلام بقران ب والله برا سنشه بهش بیشتر محبت کن توروقران باهاش دوست باش از وقتی تاپیکتونو خوندم بغض میخواد خفم کنه مامانم قبل ازدواجم منو اینجوری نفرین میکرد در صورتی ک من از نظر خودم کار بدی نمیکردم ولی باعث دلخوری مادرم میشد باهاش مث دوست باش بذار بهت تکیه کنه نکنین توروخدا نفرین نکنین

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

شرمنده ولی بچه رو بقال سرکوچه تربیت نکرده شما کردی... اگه رفتار بدی میبین نتیجه رفتار و تربیت خودتونه وقتی بچه هاتون بچه بودن.. 

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1