دختری دارم ۱۸ ساله بی عاطفه بد زبان فحاشی میکنه دیگه تحملم تموم شده نفرینش میکنم همینجور که اشک منو در میاره اشکش در بیاد خدا بهش بچه بده مث خودش یه چشمش اشک یه چشش خون
عزیزم بچه رو نفرین نکن .فرداروز بدبختم بشه باز میوفته به جون خودت.درکش کن.باهاش مهربون باش تا خجالت بکشه.یه مدتم تنهاش بزار برو مسافرت سختی بکشه قدرتو بدونه
من خیلی خوشبختم خیلی شوهرم و دوس دارم و اونم من. دوست داره خانواده خوبی هم داره بجز یه خواهر شوهرم که زیاد دوسش ندارم در کل خوشبختم ولی...پسرم هشت سال و نیمشه خدا میدونه گاهی از دست گستاخی ها و بی احترانی هاش دوس دارم خودنو بکشم.به جون خودش قسم چندددد بار اشکم و در اوورده فک کنم به سن دختر استارتر برسه منو بکشه کلا...😔😔😔
فرزند بد نتیجه تربیت بده... کسی که شخصیت رو شکل میده خانوادس... یاد بگیریم نتیجه هر کار اشتباهی که کردیم و گردن بگیریم نه غد وار وایسیم بگیم من فرشته بودم بچه هام شیطان بودن. مطمئن باش شیطان وجودت رو نشون دادی که دیدن و شیطان شدن
شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم @manahmadmortezaseason1
دائما باهاش حرف زدم همیشه هنههه چیزش اماده همیشه مدرسه رفتن اووردم مثل خیلییی از مادرها بیخیال نبودم حتی از خیلییی از مهنونی ها دورهمی ها گذشتم ولی الان شده این نتیجه کارهام.خیلی ناراختم و درک میکنم استارترو