2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهرما صبحونه هم میدن به هیعت میتوتی بدی 

یا نون پنیر سبزی

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

میتونی  میکادو هم بدی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

شله زرد 

شربت زعفرون

حلوا

شیرو خرما

ی کارتون بستنی

شربت لیمو یا هر چی

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

شیر کاکائو کیک 

عدس پلو خرما 

معمولا هر کی بیاد دست خالی نمیاد

ما که مجلس میگیرم همه خوراکی میارن نذری مردم میمونن چیو بخورن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
چطور همه نذری میارن؟؟؟کدوم شهر هستید؟؟

عزیزم تو روستای مادریم میرم محرم اونجا نذری میدم خیلی دوره وگرنه قدم همتون رو چشمام

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
چطور همه نذری میارن؟؟؟کدوم شهر هستید؟؟

تهران 

بعضیا خرما میارن 

بعضیا شیرینی

بعضیا چندین کیلو موز

بعضیا اب مسوه

بعضیا پسته و بادوم تو تور مشکی میکنن میارن

بعضیا هم مثلا چند تا خانواده جمع میشن میگن فلان روز ناهار مجلس با ما

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره