2777
2789
عنوان

پوشک خوب چی بخرم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 75 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

يه زماني انقدر پوشكاب خوب وارد ايران مي شد من ٥ سال پيش اوي بي بي مي خريدم جامپر بود خيلي ماركاي مختلف بود 

الان نمي يان ديگه 

من براي دخترم موليفيكس استفاده مي كنم ولي خب بع درد بخور نيست

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من واسه پسر اولم مولفیکس میگرفتم خیلی خوب بود چهار سال پیش.الانم رفتم واسه کوچولوم که شهریور دنیا می ...

والا من که راضی نبود پای بچه زخم شد این جدیداش بود چسباش افتضاح بود پسم میداد

من مولفیکس استفاده میکنم هیچکدوم ازاین مشکلا رو نداره فقط خیلی گرون شده

من از سه چهارماهگی دیگه به دخترم نساخت . دیشب مولفیکس بهش بستم وای صبح نم داده بود به همه لباساش . شماره چهار بود ولی خیلی سایزش کوچکِ 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
يه زماني انقدر پوشكاب خوب وارد ايران مي شد من ٥ سال پيش اوي بي بي مي خريدم جامپر بود خيلي ماركاي مخت ...

جامپر عااالی بود .

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

ما ی بی بی هم گردن شده من صبح 12 تایی سایز 4 خریدم 15 تومن

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

موليفيكس من الان سايز ٣ خريدم دخترم هم تپل نيست ولي تنگه بايد ٤ بخرم 

كلا سايز بنديش آشغاله

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞