دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
پریما،،،،،،خودم از اول پمپرز آلمانی و پریمای ترک استفاده میکردم ولی خیلی گرون شده الان پریما شده 72،،،،، الان مجبورم مولفیکس استفاده کنم به نظر من تو پوشکای ایرانی از همه بهتر مولفیکسه،،،،،،،مولفیکس ترک هم هست که پنجاه و نه تومن شده
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
من برای دخترم پریما میبستم ولی خیلی گرون شده الان تازه مای بی بی گرفتم خیلی راضی ام نصف بسته بیشترشو استفاده کردم خداروشکر پاشم نسوخته تا حالا مولفیکس که افتضاحه برا دخترم رد مینداخت رو پاش
يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍
مولفیکس خوبه ک اونم بالا رفته قیمتش.سایز ۶ ک ۲۸تایی هست شده ۵۳ تومن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فعلا ک جز خوباس بعد هم مای بی بی . .بارلی و مرسی هم ک داااغغووون
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.