2777
2789
عنوان

پوشک خوب چی بخرم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 75 پست
نشنیدم اسمشو

شوخی کردم پوشک بلندارو میگم 😆😆😆😆

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پریما،،،،،،خودم از اول پمپرز آلمانی و پریمای ترک استفاده میکردم ولی خیلی گرون شده الان پریما شده 72،،،،، الان مجبورم مولفیکس استفاده کنم به نظر من تو پوشکای ایرانی از همه بهتر مولفیکسه،،،،،،،مولفیکس ترک هم هست که پنجاه و نه تومن شده

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.

من واسه پسر اولم مولفیکس میگرفتم خیلی خوب بود چهار سال پیش.الانم رفتم واسه کوچولوم که شهریور دنیا میاد مولفیکس گرفتم .یعنی خوب نیس ؟

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

من برای دخترم پریما میبستم ولی خیلی گرون شده الان تازه مای بی بی گرفتم خیلی راضی ام نصف بسته بیشترشو استفاده کردم خداروشکر پاشم نسوخته تا حالا مولفیکس که افتضاحه برا دخترم رد مینداخت رو پاش

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

مولفیکس خوبه ک اونم بالا رفته قیمتش.سایز ۶ ک ۲۸تایی هست شده ۵۳ تومن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پریما،،،،،،خودم از اول پمپرز آلمانی و پریمای ترک استفاده میکردم ولی خیلی گرون شده الان پریما شده 72، ...

پریما چندتاییش 72 هستش؟

خبر نداری مولفیکس جدید داره میشه 97

بدو برو تاوارد بازارنشدن،ازقیمت قدیماش چیژی گیرت اومدبخر

وای نه مولفیکس پس میده چسبش پاشو زخم کرد

فعلا ک جز خوباس بعد هم  مای بی بی . .بارلی  و مرسی هم ک داااغغووون

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.