2777
2789
عنوان

دی جی کالا😕

229 بازدید | 23 پست

خانمایی از دی جی کالا تا حالا خرید کردین از خریدتون راضی بودین؟چندروزه رسوندن دستتون ؟میخوام اسمارت واچ سفارش بدم بعضیا تو قسمت نظرسنجیش گفتن خوبه بضیا گفتن بده به نظرتون بگیرم یا نه؟

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

من اتو مو 

سرويس ادويه 

ظرف و اينا ازش گرفتم بدون نقص بود

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شارژر همراه و لوازم ارایش گرفتم

فقط یه خط چشم رو که مویی سفارش داده بودمو نداشتن 

یه هفته بیشتر طول دادن

اخرشم ماژیکی فرستاده بودن 😑😑مارک دیگه از جلو خودشون

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

والا همسر من كم مونده ديگه لباس زيرشم از ديجي كالا بگيره، تا حالا مشكلي نداشته مرجوعم ميتوني بكني، ولي الان زمان ارسالشون بيشتر شده قبلن ما شب سفارش ميداديم فردا ميرسيد الان يك هفته اينا حدودا طول ميكشه

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

نظر کاربرا در مورد کالا ربطی به دیجی کالا نداره عزیزم. بعضی جنسا کیفیتا خوب نیستن برا همین کاربرا میگن خوب نیستن. قبل از خرید حتما تحقیق کن در مورد جنسی که میخوای بخری و قیمت بازارش رو هم حتما در بیار. چون بعضی جنسای دیجی کالا گرونتر از بازاره. من تا حالا هر وقت خرید کردم چون با تحقیق بودا راضی بودم. 2 یا 3 مورد بود که جنس ایراد داشت سریع تونستم مرجوعش کنم و پولم رو در عرض 2 روز کاری ریختن. کالا هم برا من بیشتر از 3 روز کاری تا حالا طول نکشیده که بهم بدن

یعنی نگیرم؟؟من عجله دارم چند روزه میرسونن دستم؟

جنس واسه خودشون باشه  زود میارن دو سه روزه ولی واسه من شده با دو سه روز تاخیرم اوردن من جات بودم اپل واچ از بیرومن میگرفتم مگه اینکه تهران نباشی

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
نظر کاربرا در مورد کالا ربطی به دیجی کالا نداره عزیزم. بعضی جنسا کیفیتا خوب نیستن برا همین کاربرا می ...

نه ربطی نداره من یه عطر سالهاست میزنم اندفعه مثل همیشه نیست 

خودشناسی DNA plus
خوب بوده سه روزه اوردن  دیجیتالیشون خوبه قبلا گوشی و تبلت گرفتم

منم اسمارت واچ میخوام عجله هم دارم یعنی اگه تا چهارشنخ بیارن میخوام ب بعدش بدردم نمیخورع

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم