2777
2789
عنوان

دی جی کالا😕

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست

کلا خوبه ماخیییییلی خرید میکنیم ازش از گوشی بگیر تا ادامس😂

اما فقط این اخریا دوباره یک گوشی نوکیا سفارش دادیم فیک بود مرجوعش کردیم هنو پولمونو نریختن

اما یک بار گلس گوشی سفارش دادیم اومد دیدیم خرده خرده بهشون ایمیل زدیم اوناهم گفتن نمیخواد گلس رو برامون بفرستین ما خودمون یکی دیگه میفرستیم واستون😄😀

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک گوشی هواوی

دوتا گوشی کلیدی

یک نوکیا

بادکنک کمپوت  زیتون. ادامس  پرده داخل ماشین.  کارواش 

2تابخارشوی دلونگی 

3 4 تا گردنبند طلا و.... خریدیم

البته از بامیلو

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

از دیجی کالا هم زیاد میخریم

ولی بامیلو بهتره

به بامیلو هم ی سر بزن

نمیدونم عزیز. من تا حالا به همچین موردی بر نخوردم

منم اولین بار بود بخدا همیشه خوب بودند انقدر سر عطر دروغ گفتند فرستادیم ولی نفرستاده بودند بعد از موتوریه پرسیدیم گفت تازه دادن بهم 

خودشناسی DNA plus

من خیلی از دیجی خرید میکنم ..یسری اجناس رو واقعا گرون میده.مثلا تاب بازی دخترم رو از بیرون ۳۰ خریدم‌همین رو ۶۵ زده .یا ساعت مچی ک بیرون ۱۵۰ بود همون رو زده ۲۳۰.خلاصه قیمتارو تقریبا دارم .چیزایی ک‌میدونم قیمتاش اوکیه میخزم .یبار مداد مشکی خریدم ۱۸تومن اولین بار تا اومدم مصرف کنم دیدم شکسته نوکش انداختم رفت .بیشتر لوازم بهداشی و بدلیجات میخرم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

من گوشی موبایل و یخچال ساید و یعالمه لوازم آرایش و عطر و ادکلن تا حالا خریدم از دیجی کالا

آخرین خریدم اسفند بود که گوشی گرفتم همون روزی که خواسته بودم تحویل دادن

هیچ مشکلی‌تا حالا نداشتم با خرید ازشون

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834