2777
2789
عنوان

چطور بهش بگم!؟

461 بازدید | 33 پست

سلام

من خیلی به خانواده م وابسته م یعنی در جریان ریز به ریز احوالشون ،کاراشون نگرانی هاشون هستم،خیلی از کارای خونه با منه و به طرز افراطی ای دوستشون دارم

و‌میخوام‌بعد ازدواجم حتما خونه مون‌نزدیک‌والدینم باشه،یعنی این حزو‌شرایط ازدواجمه🙈

حالا اینو چطور باید به خواستگارها بگم؟جلسه ی اول بگم‌فکر بد میکنن و‌جبهه میگیرن،نه؟😀

چطوری بگم بهشون؟

یا مثلا یه خواستگار دارم که از یه شهر دووور از ما هست،کی بهشون بگم که من تحت هیچ‌شرایطی از تهران بیرون نمیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث شهرستان جداست اما در کل بنظرم به خواستگارات نگو تا این حد وابسته ای 

هیچ مرد و زنی از مرد و زن تا این حد وابسته خوشش نمیاد!

رو خودت کار کن وابستگی با علاقه مندی دو چیزه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ازدواج یعنی زوج شدن با شخصی دیگه...مستقل شدن از بقیه. بخوای بعد زندگیت هم مثل مجردی رفتار کنی و وابستگی تموم نشه و هرچی میشه به خانوادت بگی بعد یه مدت میای تاپیک میزنی مشکلات من و همسرم😑😐

بحث شهرستان جداست اما در کل بنظرم به خواستگارات نگو تا این حد وابسته ای  هیچ مرد و زنی از مرد ...

خب من سعی میکنم وابستگی‌م رو‌کم‌ کنم اما بعدا برای خودمون هم بهتره نزدیک خانواده ی من باشیم،برای نگهداری بچه و‌....کمک میکنن

خانواده ی اون اینجا نیستن

ب خواستگار راه دورت ک همون جلسه اول بگو حتی تلفنی ک پا نشن بکوبن بیان ...اصلا شما ک اینقدر وابسته خانوادتی چرا خواستگار راه دور قبول میکنی...ب خواستگارای همشریت هم جلسات دوم سوم سرطتو بگو چون بعضی اقایون از رفت امد زیاد با خانواده خوشسون نمیاد اولش بگو ک بعدا حرف توش نیاد

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
خب من سعی میکنم وابستگی‌م رو‌کم‌ کنم اما بعدا برای خودمون هم بهتره نزدیک خانواده ی من باشیم،برای نگه ...

اصلا این بحثی نیست که الان مطرح بشه!

شما اصل قضیه رو ول کردی چسبیدی به اینکه بعد ا قرار ه کجا زندگی کنید؟؟؟؟؟؟

کو حالا تا بچه! تا وقتی بچه بخواد بیاد دست کم 2 الی 3 سال دیگه است ! تا اون موقع معلوم نیست جابه جا شده باشید یا نه! واقع بین باش

چند سالته؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

شماهایی که میگین اصلا نباید ایشون به خواستگارش این حرفش رو بگه پس چرا مرد ها بخودشون اجازه میدن همون اول کار بگن یه طبقه از خونه بابام قراره بشینیم

ازهمون اول تعیین تکلیف میکنن برا زن که من پیش بابام میمونم

خوب این مردا که بیشتر وابسته مادرو پدراشون هستن اوناچرا ازدواج میکنن

بنظرم این خق طبیعی استارتر هست که خواسته ش رو به خواستگارش بگه