mamane_dokhmaliiiii مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 119 عنوان بی بی چک 🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 73 پست سلام دوستان من از یکشنبه بی بی میزنم مارک روژان هاله کمرنگ انداخت دو تا دیگم زدم روزای بعدش کمرنگ الان دوروزه مدیکور میزنم اونم خیلی کمرنگه...چرا پررنگ نمیشه اخه؟؟ من باید نهایتن چهارشنبه پری میشدم...میشه کمکم کنید..نگرانم 1397/05/27 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_dokhmaliiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 119 خبرشو همین جا میدم...کسی هم نظری داشت بذاره برام ممنونم
آرمیلاجووون عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 400 نواري بود نزده اخه وقتی هر دوخط مثبت بشه بارداری ❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
مستاجر_خداااااا عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 3689 ممنون....بازم فردا بی بی بزنم اونم هاله بندازه میرم از چند پری هستی ...
mamane_dokhmaliiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 119 دیروز بود😐البته ۲۸تا۳۰روزه سیکلم ۲۶ام باید میشدم نشدم دیروز ۳۰دورم بود بازم نشدم شمام خبرشو بده انشا ا..شمام حامله باشی
mamane_dokhmaliiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 119 چند پری هستی من ۲۴ ماه پیش شدم ۲۱ تا ۲۴ باید میشدم
مستاجر_خداااااا عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 3689 شمام خبرشو بده انشا ا..شمام حامله باشی ممنون انشالله توام بارداری....ببینم چی میشه ...
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 اين يني چي تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 اين يني چي تو رو خدا بگيد تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
آرمیلاجووون عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 400 اين يني چي من تاحالا نواری نزدم ولی منفی باید باشه ❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 این یعنی کاملا مثبت. مبارکشون باشه. اگه هاله ها زیر 5 دقیقه بیفته باز میشه دلخوش بود اما بعد از ده د ... عكسش فرستادم ميشه ببينيد؟اخه حس ميكنم زده منفي تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
آرمیلاجووون عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 400 عكسش فرستادم ميشه ببينيد؟اخه حس ميكنم زده منفي منفیه عزیزم باید کامل چندتا خط رنگ داشته باشه که مثبت بشه ❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 منفیه عزیزم باید کامل چندتا خط رنگ داشته باشه که مثبت بشه خوبه خيالم راحت شد ممكنه خطا باشه اخه٨روزه پري نيومده تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
آرمیلاجووون عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 400 خوبه خيالم راحت شد ممكنه خطا باشه اخه٨روزه پري نيومده نه عزیزم واسه اطمینان مارک دیگه هم بزن ❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤