2789
عنوان

بی بی چک 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست منم يه هفته تاخيره از٥٠٠زد خط بالا اومد يني منفي ديگه؟يا ممكنه اشتب شده

این یعنی کاملا مثبت. مبارکشون باشه. اگه هاله ها زیر 5 دقیقه بیفته باز میشه دلخوش بود اما بعد از ده دقیقه اصلا معتبر نیست برای منم بعد از یه ربع هاله داشته و چندین مارک و بعدش منفی شده متاسفانه. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
نواري بود نزده اخه

بعد چند دقيقه خط بالايي علامت زد اولش هيچي نبود

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

واي الان حاله كمرنگ خيلي تار هم زده

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
مال مگ همون جا هاله میندازه بعدش یکم پررنگ تر میشه

پس ان شالله مثبت هست. اگه زیر 5 دقیقه س، خیالتون راحت که الات مقدار بتا مشکوک نیست. همین امروز برو که خیالت راحت بشه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.