2821
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 31 پست
فقطططط دعاکن انشالله خدابهت بچه ی سالم بده.من بچه ام سه کیلوتمام بود.الان یه مقدارتپله.بچه هابعدازبد ...

الهی امین . اخه خواهر برادر ام دوقلو بودن یکی ۲ و یکی ۲ کیلو ۱۰۰ پدرمومن دراومد تا جوون بگیرن. بچه لاغر زود ضعیف میشه و مریض

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نوزاد اگه وزن پایین تر از ۲۸۰۰ باشه یا بالاتر از ۳۵۰۰ ..در بزرگسالی کلی مشکل پزشکی ممکنه  براش پیش بیاد...حیفه به خاطر طرز فکرمون اون طفل معصوما سلامتی آیندشون به خطر بیوفته 

😁😁😁😀😀😀 نه اینا ماشاللا الان هم درشت ان. مادر شوهر من ماشالله تپل مپلی و درشته . فک کنم لگن اش ...

چی بگم خواهر ولی در کل وزن بچت زیر ۳ کیلو نباشه خوبه بعدا تپل میشه عزیزم دقیقا میفهمم چرا دوست داری بچت تپل بدنیا بیاد ولی بخدا سلامتیش مهمتره 

الهی امین . اخه خواهر برادر ام دوقلو بودن یکی ۲ و یکی ۲ کیلو ۱۰۰ پدرمومن دراومد تا جوون بگیرن. بچه ل ...

نه عزیزم اگه تغدیش خوب باشه چاق میشه دختر من تو 35 هفته 3 کیلو بود به دنیا اومد ولی بچه دوستم 2 کیلو 200بود الان بچه دوستم بااینکه دوماه از دخترم کوچیکتره ولی از دختر من یک کیلو وزنش بیشتره

بچه تپل میخوای چکار آخه بگو سالم باشه بخدا دختر 6 ماهم بیمارستان بستریه فقط میگم سالم بشه و سلامت بم ...

عزیزم شما متوجه حرف من نشدین. خدا بچه ات رو برات نگهداره . یعنی هر کی بگه بچه تپل میخوام یعنی میگه بچه سالم نمیخوام؟ اون که اولین آرزوی هر پدر و مادریه. خوب اینم یه سواله که کردم و البته علاقه ام. 

احتمالا خودتون لاغرین

نه بابا من خودم شصت بودم الان هفتاد شدم قدمم١٦٠هست،من تا شش ماه ويار داشتم و فقط يك ماه بود كه غذا خور شدم كه گفت وزنش بيش از حد نرمال بعدش رفتم تو رژيم بارداري الانم شكمم پاره پاره شده اما خيلي بزرگ نشده ماهي يك كيلو بعدش بالا اومدم

عزیزم شما متوجه حرف من نشدین. خدا بچه ات رو برات نگهداره . یعنی هر کی بگه بچه تپل میخوام یعنی میگه ب ...

میدونم گلم بخدا تو این دو روز که بیمارستانم فقط از خدا سلامتی خواستم برای همه نی نیا چون واقعا مظلومن انشاالله نی نیت چه لاغر باشه چه تپل امیدوارم پات به اینجاها باز نشه

فک کنم باید یه سو تفاهم برطرف بشه . بعضی دوستان کم مونده دعوا کنن با آدم . بچه تپل دنیا اوردن هنر باشه یا نباشه مهم نیست . خوب هر کسی یه چیزی دوست داره. همه میگن بگو سالم باسه. مگه زبونم لال گفتم مهم نیست چجوری باشه فقط تپل باشه؟خوب سلامتی تو وهله اول آرزو و دعای همه ی پدر مادراست . اینم یه نظرسنجی منه که دوست دارم بدونم . حالا هر کسی هر جور دوس داره فک کنه

واقعا ۵ و ۸۰۰ بدتیا اومدن یا مثل مادرشوهر من هر سری ۵۰۰ گرم اضافه میکنه تو حرفهاش واسه وزن بچه هاش ک ...

بچه دوست منم ۵۸۰۰ دنیا اومد بود واکسن ۲ ماهگیشو میخواست بزنه من فکر کردم بچش ۶ ماهه است بدبخت طبیعی زایمان کرد بود هنوز بعد ۲ ماه درست راه نمیرفت

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔
فک کنم باید یه سو تفاهم برطرف بشه . بعضی دوستان کم مونده دعوا کنن با آدم . بچه تپل دنیا اوردن هنر با ...

موافقم منم ارزو بچه تپل داشتم ولی پسرم یکماه زودتر دنا اومد با وزن ۲۷۵۰

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔
نه بابا من خودم شصت بودم الان هفتاد شدم قدمم١٦٠هست،من تا شش ماه ويار داشتم و فقط يك ماه بود كه غذا خ ...

بازم وزن ات خوبه اونی که وزن مناسب داره رگ ها چربی کمتر دارن خونرسانی به جفت زیاده و تغذیه جنین خوب بچه خوب وزن میگیره . برعکس مامانای تپلی رگا رو چربی میگیره. خونرسانی ضعیفه و بچه تقزیبا کمتر وزن میگیره . این یه کلی ات هست . حالا نوع خوراکی چی باشه هم مهمه. تجربیات فرق میکنه