2821
2789
عنوان

وزن نوزاد

250 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر . 

دوستان کسی از شما یا اطرافیان بچه وزن بالای ۴ و نیم آورده؟🤔🤔

اگه جوابتون مثبته به جز کسایی که دیابت دارن و ژنتیکشونه دلیلش چی میتونه باشه. چی انقد بچه رو بیش ازحد چاق میکنه. 

والا دوستای من دلستر و بستنی و کباب هم خوردن و بچه شون انقدرا نشد . علت اش چیه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واای میخوای چیکاربچه به این سنگینی.فکرزایمان هم که الان دیگه همه طبیعی ان باش.مگه میشه

من طبیعی زایمان نمیکنم. سزارین میشم . ولی بنا به دلایلی میخوام بچه ام تپل و بالای ۴ باشه. 😉😉😉

واای میخوای چیکاربچه به این سنگینی.فکرزایمان هم که الان دیگه همه طبیعی ان باش.مگه میشه

دوستم پسرش 4/5:بود از دو طرف برش زدن براش😑بیچاره چقدر طول کشید بخیه هاش خوب شه

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
نمیدونم والا. .مامان من تمام بچه هاش بالای 4/5 بودن..داواش کوچیکم که 5 بود ..اگه ژنتیکیه که ما خواهر ...

شوهر من ۵ و ۸۰۰ بدنیا اومده. همه بچه های مادر شوهرم درشت بدنیا اومدن. نمیدونم داستانشون چیه

شوهر من ۵ و ۸۰۰ بدنیا اومده. همه بچه های مادر شوهرم درشت بدنیا اومدن. نمیدونم داستانشون چیه

قدیما زنا جون داشتن😑ما بچه های روغن نباتیم😑

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

واقعا ۵ و ۸۰۰ بدتیا اومدن یا مثل مادرشوهر من هر سری ۵۰۰ گرم اضافه میکنه تو حرفهاش واسه وزن بچه هاش که مثلا بگه بچه درشت زاییدم😑

قدیما زنا جون داشتن😑ما بچه های روغن نباتیم😑

اره والا. حالا من هر چی فک کنی میخورم ولی جدیدا سونو ندادم ببینم چقدره؟ حس میکنم به اندازه شکمم که نگاه میکنم کوچیک باشه. لیدی میل هم میخورم. گوشت . اجیل . هر وعده دلستر . بستنی . میوه فراوون. ولی بیشتر حس میکنم خودم چاق میشم تا اون

من طبیعی زایمان نمیکنم. سزارین میشم . ولی بنا به دلایلی میخوام بچه ام تپل و بالای ۴ باشه. 😉😉😉

فقطططط دعاکن انشالله خدابهت بچه ی سالم بده.من بچه ام سه کیلوتمام بود.الان یه مقدارتپله.بچه هابعدازبدنیااومدن زودتغییر میکنن.یکی وزنش بالامیره.یکی پایین.اصصصصصلا اینااهمیت نداره

واقعا ۵ و ۸۰۰ بدتیا اومدن یا مثل مادرشوهر من هر سری ۵۰۰ گرم اضافه میکنه تو حرفهاش واسه وزن بچه هاش ک ...

😁😁😁😀😀😀 نه اینا ماشاللا الان هم درشت ان. مادر شوهر من ماشالله تپل مپلی و درشته . فک کنم لگن اش بزرگ بوده که بچه ها اینجوری بدنیا میومدن. 

بچه تپل میخوای چکار آخه بگو سالم باشه بخدا دختر 6 ماهم بیمارستان بستریه فقط میگم سالم بشه و سلامت بمونه زود برم خونه چاقی خودش یه مریضیه. چه فکرایی میکنی عوض بچه سالم خواستن بچه تپل میخوای