2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

250 بازدید | 31 پست

سلام شبتون بخیر . 

دوستان کسی از شما یا اطرافیان بچه وزن بالای ۴ و نیم آورده؟🤔🤔

اگه جوابتون مثبته به جز کسایی که دیابت دارن و ژنتیکشونه دلیلش چی میتونه باشه. چی انقد بچه رو بیش ازحد چاق میکنه. 

والا دوستای من دلستر و بستنی و کباب هم خوردن و بچه شون انقدرا نشد . علت اش چیه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واای میخوای چیکاربچه به این سنگینی.فکرزایمان هم که الان دیگه همه طبیعی ان باش.مگه میشه

من طبیعی زایمان نمیکنم. سزارین میشم . ولی بنا به دلایلی میخوام بچه ام تپل و بالای ۴ باشه. 😉😉😉

واای میخوای چیکاربچه به این سنگینی.فکرزایمان هم که الان دیگه همه طبیعی ان باش.مگه میشه

دوستم پسرش 4/5:بود از دو طرف برش زدن براش😑بیچاره چقدر طول کشید بخیه هاش خوب شه

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
نمیدونم والا. .مامان من تمام بچه هاش بالای 4/5 بودن..داواش کوچیکم که 5 بود ..اگه ژنتیکیه که ما خواهر ...

شوهر من ۵ و ۸۰۰ بدنیا اومده. همه بچه های مادر شوهرم درشت بدنیا اومدن. نمیدونم داستانشون چیه

شوهر من ۵ و ۸۰۰ بدنیا اومده. همه بچه های مادر شوهرم درشت بدنیا اومدن. نمیدونم داستانشون چیه

قدیما زنا جون داشتن😑ما بچه های روغن نباتیم😑

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

واقعا ۵ و ۸۰۰ بدتیا اومدن یا مثل مادرشوهر من هر سری ۵۰۰ گرم اضافه میکنه تو حرفهاش واسه وزن بچه هاش که مثلا بگه بچه درشت زاییدم😑

قدیما زنا جون داشتن😑ما بچه های روغن نباتیم😑

اره والا. حالا من هر چی فک کنی میخورم ولی جدیدا سونو ندادم ببینم چقدره؟ حس میکنم به اندازه شکمم که نگاه میکنم کوچیک باشه. لیدی میل هم میخورم. گوشت . اجیل . هر وعده دلستر . بستنی . میوه فراوون. ولی بیشتر حس میکنم خودم چاق میشم تا اون

من طبیعی زایمان نمیکنم. سزارین میشم . ولی بنا به دلایلی میخوام بچه ام تپل و بالای ۴ باشه. 😉😉😉

فقطططط دعاکن انشالله خدابهت بچه ی سالم بده.من بچه ام سه کیلوتمام بود.الان یه مقدارتپله.بچه هابعدازبدنیااومدن زودتغییر میکنن.یکی وزنش بالامیره.یکی پایین.اصصصصصلا اینااهمیت نداره

واقعا ۵ و ۸۰۰ بدتیا اومدن یا مثل مادرشوهر من هر سری ۵۰۰ گرم اضافه میکنه تو حرفهاش واسه وزن بچه هاش ک ...

😁😁😁😀😀😀 نه اینا ماشاللا الان هم درشت ان. مادر شوهر من ماشالله تپل مپلی و درشته . فک کنم لگن اش بزرگ بوده که بچه ها اینجوری بدنیا میومدن. 

بچه تپل میخوای چکار آخه بگو سالم باشه بخدا دختر 6 ماهم بیمارستان بستریه فقط میگم سالم بشه و سلامت بمونه زود برم خونه چاقی خودش یه مریضیه. چه فکرایی میکنی عوض بچه سالم خواستن بچه تپل میخوای