2777
2789
عنوان

بی حسی دستام

| مشاهده متن کامل بحث + 50690 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همشون. برای مثلا 30 ثانیه کل کف یه دست و انگشتاش بی حس میشه بعد کم کم مورمور میشه طبیعی میشه

سلام عزیز من بیدار میشم از خواب جدیدا اینجوری میشم.شما مشکلت رو چجوری حل کردی؟ممنون میشم راهنمایی کنی

ارتوپد برو اگر لازم بدونه ميگه بري مغز و اعصاب، من اوايل زياد تو جو بودم كار سنگين زياد كرد وقتي به ...

ببخشید خانم میشه بیشتر توضیح بدین؟منم انگشت شست دستم و بقیه درد داره و صبح ها کلا بی حسه.شما چیکار کردین؟ 

یارب نظر تو برنگردد
ببخشید خانم میشه بیشتر توضیح بدین؟منم انگشت شست دستم و بقیه درد داره و صبح ها کلا بی حسه.شما چیکار ک ...

در مورد چی دقیقا‌.من خوب زیاد کار سنگین انجام دادم .الان مواظبم کمتر کار میکشم کارای سنگینو کمک میگیرم .ولی گاهی هست همچنان.من دو‌تا مهره گردنم فاصله داشت گرفتگی شدید عضلات کتف دارم.مهره گردنمو دکتر برام جا انداخت خیلی بهتره.برا گرفتگیم طب سوزنی انجام داد هم تو گردنم هم دستام خیلی  بهتر شدم یعنی مثل قبل که گوشی تو دستم بود انگشتم قفل میکرد یا دستم بی حس میشد کمتر شد ولی باید چند جلسه میرفتم چون گرفتگی عضلاتم شدیده ولی وقت نکردم برم .شما مشکلت چیه؟من متخصص طب سنتی رفتم از این خونگیا نه پزشکی که تخصصش اینه رفتم.بعدشم نباید چیز سنگین جابه جا میکردم که من فرداش مسافر بودم .ولی خیلی بهتر شدم من میشه گفت هفتاد درصد.ولی همیشه کتف دردو دارم کم و زیاد.یا گرفتگی گردنم که مثلا دو‌شب اینا بدون بالش به پشت میخوابم بهتر میشه.ولی اون درد بد گردنو ندارم مثلا یه بلوز اتو میکردم مهره گردنم مثل اتیش میسوخت .بالشم خوب نیست البته فکر کنم.اولین فرصت تصمیم دارم برم طب سوزنی چون واقعا جواب داد با همون یه جلسه.مشکل دستتم به خاطر. گردنو.  کتفمه.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

ببخشید خانم میشه بیشتر توضیح بدین؟منم انگشت شست دستم و بقیه درد داره و صبح ها کلا بی حسه.شما چیکار ک ...

و‌اگر سوزن سوزن شدن داره دستت شبا جوری که اذیت میشه ببین یه ناحیه مشخص داره انگشت کوچیکه کف دست ممکنه‌عصب تونل کارپت درگیر باشه.تو‌نت بزنی سندرم تونل کارپ برات میاره ناحیشو.اونم مال فشار روی مچه.که بیشتر کسایی که کار تکراری میکنن درگیر میشن مثل کاربرای کامپیوتر کارکرای بسته بندی.و خانما که دایم فشار رو مچشونه.برو‌ارتوپد اول چون اگر جراحی لازم باشه ارتوپد انجام میده عملشم سر پایی هست یه شکاف کف دست نزدیک مچه که عصبو ازاد میکنن.کلا از بستری تا ترخیص سه چهار ساعته.هر چی دورتر عمل بشه نتیجش کمتره.مثلا بعضیا دیگه دگمه باوزشونم نمیتونن ببندن قفل میکنه و عملم کنن مثل اول نمیشه بعد میگن عمل فایده نداره در صورتیکه اگر زودتر عمل بشه جواب عالی میگیرن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

و‌اگر سوزن سوزن شدن داره دستت شبا جوری که اذیت میشه ببین یه ناحیه مشخص داره انگشت کوچیکه کف دست ممکن ...

ممنون عزیزم که کامل توضیح دادی منم همین مشکلات رو دارم باید حتما برم دکتر

یارب نظر تو برنگردد
من خودم الان تو این وضعیتم . دست چپ و پای چپم بی حسِ . گاهی از بالا و گاهی توی انگشتا . بیشترم شبا ا ...

گلم رفتین دکتر? میدونم برا خیلی وقت پیشه ام ار ای دادین?

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
دوست خوبم شما رفتید دکتر چیشد

سلام عزیزم، اره رفتم ام ار ای نوشت، مشخص شد دیسک کردن دارم و بخاطر فشار ب عصب و مهره های گردنه که دستام بی حس میشه من صورتمم مور مور میشد

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
سلام عزیزم، اره رفتم ام ار ای نوشت، مشخص شد دیسک کردن دارم و بخاطر فشار ب عصب و مهره های گردنه که دس ...

من دستام بی جون وقتی چهارزانو میشینم یا دستم بالاصورتمه مور مور میشه سرپام وایمیسم مور مور میشه توی خواب بیشتر حالت کوفتگی دارم آزمایش دادم چندروز دیگ جوایش میاد نمیدونم چم شده

من دستام بی جون وقتی چهارزانو میشینم یا دستم بالاصورتمه مور مور میشه سرپام وایمیسم مور مور میشه توی ...

نگران نباش عزیزم، همش بخاطر اضطراب و استرسه گردن درد نداری? سردرد چی?

سردرد داشتم الان ندارم گردنمم درد نمیکنه انگشت کوچیکم انگار حالت سرداره ولی سر نیست 

رفتی دکتر?