من خودم الان تو این وضعیتم . دست چپ و پای چپم بی حسِ . گاهی از بالا و گاهی توی انگشتا . بیشترم شبا اینطوریم . بحدی شدید میشه که انگار اصلا دست و پامو نداره. درگیری عصبی هم داشتم این چندوقت. و یکبارهم سه سال پیش سمت چپ بدنم فلج شد حدود ده روز جوری که نمیتونستم دکمه ببندم یا روسری سفت کنم . هرچی دکتر و نوار مغز و عکس گرفتم چیزی نبود . الان واسه دوشنبه داخلی مغز و اعصاب نوبت گرفتم
اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
ارتوپد برو اگر لازم بدونه ميگه بري مغز و اعصاب، من اوايل زياد تو جو بودم كار سنگين زياد كرد وقتي به خودم اومدم كه دستام داغون شد، الان خيلي رعايت ميكنم، ولي كار با گوشي و تبلت و همون تكيه كردن به دست هست هنوز و زماني كه يه چيز سنگين بلند كنم تا چند روز يكم حالت قفل شدن و بي حسي داره، مثلا چند روز پيش الان داره بهتر ميشه، البته من خودم يكم عصب دستم درگيره كه اميدوارم نياز به جراحي پيدا نكنم
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
پدرم پزشک عمومی هستن. ولی متاسفانه کلا بیماری مربوط به بچه هاشون و جدی نمیگیرن و سعی میکنن موضوع رو ...
نميدونم عزيزم كدوم دكتر
ولي تا جايي ك ميدونم و دورو برم پيش اومده بتوني يه دكتر حاذقو پيدا كني ك اينجوري ك ميگي راحته برات پيدا كردنش
با ويتامين يا دوتا راه حل خوب ميشي
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
در حدی بی حس میشه که چیزی که دستمه رو حس نمیکنم و از دستم میفته قدرت جمع کردن انگشتام کم میشه تو اون 20-30 ثانیه. بعد مورمور میشه و به حالت طبیعی برمیگرده