ان شاالله خیره و سلامتی خواستی بذار ببینم من یکم سر در میارم
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
رفتم امروزپیش دکترم گف ویتامین دی پایینه کم خونیم دارم بهم ۳تاقرص داد بخورم ببینم چی میشه
ان شاالله خوب میشی خداروشکر که خیالت راحت شد و چیزی نبود....
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
منم پاهام و دستام چند روزه خیلی درد گرفته در حدی که از خواب بیدارم میکنه، دعا کن هفته دیگه میرم دکتر
انشالله ک چیزی نیس من همراه پادرد سردرد و چشم دردو گوش دردم دارم نمیدونم چرا ازاول سال مریضم😔
وای برا من پشت زانومه بدجور درد میکنه اصلا اروم نمیشه چهارشنبه منشی بهم نوبت داد برم