2777
2789
عنوان

بی حسی دستام

| مشاهده متن کامل بحث + 50716 بازدید | 68 پست
سلام عزیزم امروزتازه جواب آزمایشم اومده نشون دکترم ندادم

ان شاالله خیره و سلامتی خواستی بذار ببینم من یکم سر در میارم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم امروزپیش دکترم گف ویتامین دی پایینه کم خونیم دارم بهم ۳تاقرص داد بخورم ببینم چی میشه

ان شاالله خوب میشی خداروشکر که خیالت راحت شد و چیزی نبود....

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

وای عکس اینو   چه خوشگله. دختره موهاش چقد شلختست  

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم
ممنون عزیز آره ولی خب یکم هنوز بدن درد دارم

منم پاهام و دستام چند روزه خیلی درد گرفته در حدی که از خواب بیدارم میکنه، دعا کن هفته دیگه میرم دکتر 

منم پاهام و دستام چند روزه خیلی درد گرفته در حدی که از خواب بیدارم میکنه، دعا کن هفته دیگه میرم دکتر ...

انشالله ک چیزی نیس من همراه پادرد سردرد و چشم دردو گوش دردم دارم نمیدونم چرا ازاول سال مریضم😔

عکس کی

عکس استارتر

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم
انشالله ک چیزی نیس من همراه پادرد سردرد و چشم دردو گوش دردم دارم نمیدونم چرا ازاول سال مریضم😔

وای برا من پشت زانومه بدجور درد میکنه اصلا اروم نمیشه چهارشنبه منشی بهم نوبت داد برم

همشون. برای مثلا 30 ثانیه کل کف یه دست و انگشتاش بی حس میشه بعد کم کم مورمور میشه طبیعی میشه

عزیزم شما مشکلتون چی بود من یکبار از خواب بلند شدم اینجور شدم دستم بی جون و بی حس بد بعدم مور مور بعد خوب شد