72تنها مدیر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 عنوان فاجعه😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 62 پست قضیه اینه که یکی از هم شهری های ما در عرض چند دقیقه هر سه فرزند خودش رو از دست میده! من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕 1397/05/27 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiiiinaaa عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 168 میشه بگی چرا تو نی نی سایت همه با تردید به حرفا آدم نگاه میکنن !الان میفهمم چرا وقتی به یه نفر زنگ م ... خخخخخخخخ منظوری نداشتم فقدچون تاحالا همچین چیزی نشنیدا بودم باورش یکم سخته،بعدشم اینجاسایته کسی کسیو نمیشناسه یکم تردید طبیعیه
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 خخخخخخخخ منظوری نداشتم فقدچون تاحالا همچین چیزی نشنیدا بودم باورش یکم سخته،بعدشم اینجاسایته کسی کسیو ... بازم ممنون که جوابمو دادید شبتون بخیر ایشالله این وقایع برای کسی رخ نده .منم از تایپیک زدن توبه کردم .بای من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
tiiiinaaa عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 168 بازم ممنون که جوابمو دادید شبتون بخیر ایشالله این وقایع برای کسی رخ نده .منم از تایپیک زدن توبه کردم ... اره انشاالله،شماهم نباید اینقد زودرنج باشین فضایه مجایه دیگه،شب خوش