72تنها مدیر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 عنوان فاجعه😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 62 پست قضیه اینه که یکی از هم شهری های ما در عرض چند دقیقه هر سه فرزند خودش رو از دست میده! من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕 1397/05/27 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 دقیقا هم همین داستان بود یه زنه سه تا بچه هاشو میبره حموم اولی سکه دومی تصادف سومی هم ... ببین عزیزم اینا خیلی خانواده پولدارین البته من فقط میدونم بچه تو کوچه تصادف کرده پسره !الهی برا هیشکی پیش نیاد من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
ghasedak30 عضویت: 1392/10/25 تعداد پست: 10820 منم همین داستان را چندسال پیش شنیدم خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
missmimi1 عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6768 پارسال يا امسال فرقي نميكنه دردناكه خدا كنه اصلا دروغ باشه خدا ي رحمان ورحيم كجا بوده پس چطور تونسته😭😭😭😭😭😭😭 ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 شما به چشم زخم اعتقاد دارید.؟ من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
آریادخت عضویت: 1392/02/25 تعداد پست: 24717 ببین عزیزم اینا خیلی خانواده پولدارین البته من فقط میدونم بچه تو کوچه تصادف کرده پسره !الهی برا هیشک ... فقط میدونی بچه تو کوچه تصادف کرده؟پس،بقیه داستانو از کجا میدونی؟
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 فقط میدونی بچه تو کوچه تصادف کرده؟ پس،بقیه داستانو از کجا میدونی؟ میگم جنسیت بچه که تصادف کرده پسر بوده اون دوتا رونمیدونم /!!لا حول ولا قوت الا بالله من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 موفق باشی واقعا یکم تجدید نظر کن. توی دیدت نسبت به دیگران .ازبس دروغ میگیم ومیشنویم دائما به دیگران شک داریم من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 من ااره والا فکر کنم چشم خوردن آخه هرجور فکر میکنم تو کتم نمیره !!! من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
tiiiinaaa عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 168 والا فکر کنم چشم خوردن آخه هرجور فکر میکنم تو کتم نمیره !!! به چشم اعتفاد دارم ولی درحد کشته شدن 3تا طفل معصوم نه، اون چشم نبوده
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 به چشم اعتفاد دارم ولی درحد کشته شدن 3تا طفل معصوم نه، اون چشم نبوده پس چی بوده؟الان مادره باید چه کنه یا فاطمه زهرا من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
tiiiinaaa عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 168 پس چی بوده؟الان مادره باید چه کنه یا فاطمه زهرا راستش من خیلییییی باورنکردم یکم سخته باورش،ولی اونی ک میگیره صبرشم میده
72تنها مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 457 راستش من خیلییییی باورنکردم یکم سخته باورش،ولی اونی ک میگیره صبرشم میده میشه بگی چرا تو نی نی سایت همه با تردید به حرفا آدم نگاه میکنن !الان میفهمم چرا وقتی به یه نفر زنگ میزنن میگن قرعه کشی بردی باور نمیکنه😞😞 من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕