2821
2789
عنوان

عکس از ریه.😥😥😥😥

3610 بازدید | 19 پست

میشه مراحل عکس از ریه یا رادیو گرافی ریه رو بگید ؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من فوبیا دکتر آزمایش و...دارم 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

عکس از ریه خیلی آسونه .لباست رو در میاری میری روبروی یه دستگاه می ایستی با دستات دو طرف دستگاه رو میگیری بهت میگن نفس عمیق بکش و نگه دار . همین

یارب نظر تو برنگردد , برگشتن روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس از ریه خیلی آسونه .لباست رو در میاری میری روبروی یه دستگاه می ایستی با دستات دو طرف دستگاه رو می ...

وااااااااااااای همون که لباس باید در بیاری که خیلی سخت میشه..؟؟؟؟😥😥😥😥

عکس از ریه خیلی آسونه .لباست رو در میاری میری روبروی یه دستگاه می ایستی با دستات دو طرف دستگاه رو می ...

عزیزم همه لباسای بالاتنه رو باید در بیارم آدم معذب میشه که؟؟؟😥😥😥😥

عزیزم همه لباسای بالاتنه رو باید در بیارم آدم معذب میشه که؟؟؟😥😥😥😥

بله باید دربیاری .من البته از این سوتین های اسپرت که قزن نداره بعد از عملم میپوشیدم موقع عکس انداختن میگفت در نیار 

نه عزیزم اصلا مهم نیست بقدری سریع انجام میشه که نگو .من ریه ام رو دو ماه پیش عمل کردم کلی عکس انداخت ...

دکتر و  پرستارا با اون وضعیت میبیننت؟؟؟

دکتر و  پرستارا با اون وضعیت میبیننت؟؟؟

فقط یک نفر هست که بهت میگه چیکار کنی و جای دستت رو مشخص میکنه .بعد میره تو اتاق رادیوگرافی و از پشت شیشه به شما میگه نفس بکش .خیلی زمانش کوتاهه تا بیای خجالت بکشی تموم شده

فقط یک نفر هست که بهت میگه چیکار کنی و جای دستت رو مشخص میکنه .بعد میره تو اتاق رادیوگرافی و از پشت ...

ممنونم عزیزم ،امیدوارم فقط آقا نباشههههههه......

ان شاالله شماهم سلامتیتون رو بدست بیارید...

ممنونم عزیزم ،امیدوارم فقط آقا نباشههههههه...... ان شاالله شماهم سلامتیتون رو بدست بیارید...

نه عزيزم اقا نميزارن 

خيالت راحت 

طوري برخورد ميكنن سختت نباشه اون خانوم هم كار خودشو ميكنه هر وقت اماده بودي مياد فقط تنظيمت ميكنه ميره بعدشك ك تنهايي لباس ميپوشي 

دقيقا مث عكس سه در چهار ميمونه خيلي راحته

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
نه عزيزم اقا نميزارن  خيالت راحت  طوري برخورد ميكنن سختت نباشه اون خانوم هم كار خودشو مي ...

ممنونم مهربون ...💗💗💗💗

بله باید دربیاری .من البته از این سوتین های اسپرت که قزن نداره بعد از عملم میپوشیدم موقع عکس انداختن ...

ميشه بگين چرا ريه اتون رو عمل كردين؟! 

اگه دوس داشتي بگو 

همسرم مشكل ريوي داره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
ميشه بگين چرا ريه اتون رو عمل كردين؟!  اگه دوس داشتي بگو  همسرم مشكل ريوي داره

من ریه ام شدیدا آب آورده بود حدودا ۴۰ روز بیمارستان بستری بودم .آب ریه ام رو کشیدن ولی دردام قطع نشد و سی تی اسکن رنگی نشون داد یه توده خیلی بزرگ تو ریه ام دارم .جراحی کردم و توده رو بیرون آوردن .مشکل همسر شما چیه؟

من ریه ام شدیدا آب آورده بود حدودا ۴۰ روز بیمارستان بستری بودم .آب ریه ام رو کشیدن ولی دردام قطع نشد ...

ريه اش اب اورده

البته الرژي هم داره 

دوساله دكتر ميريم نفهميدن 

اينو يه دكتر گفت 

همش حالش بد ميشد ميرفتيم بيمارستان ضربان قلب بالا اينا بهش اكسيژن وصل ميكردن اينا 

الرژيشم رو تنفسش اثر گذاشته 

دكتر الرژي ميخام ببرشم ولي براي ريه چه دكتري ببرم ك اب اورده؟! از كجا اصلا ميفهمن؟! با عكس ريه مشخص ميشه؟